Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oniksalka

nk, niedoszły chłopak

Polecane posty

Gość oniksalka

Witajcie, spotykałam się z pewnym chłopakiem przez miesiąc czasu (9 spotkań), on nie chciał koleżeństwa, tylko wciąż dostawał odmowę, odtrącałam każdą jego bliskość. W końcu odszedł, ani dla niego ani dla mnie łatwe to nie bylo, ja zrozumiałam, że bardzo mi na nim zależy, zaczęłam walczyć pisząc że jest kimś dla mnie ważnym, ale i temu potrafiłam zaprzeczać (sama sobie). Zaczął się z kimś spotykać, związek jego trwał rok tylko że bardzo często dawał mi przez net oznaki, że myśli o mnie, pisał czasem na gg, wchodził na mój profil randkowy, doradził, że powinnam tam mieć więcej zdjęć. W związku coś zaczęło się psuć, rozstali się. Teraz dopisuje mi coś na portalu nk, nico wyglądzie, tylko jeśli me zdjęcia mówią o nastroju to on pod to się doczepia, jest to miłe ale powoli mnie to zastanawia. On jest wrażliwym facetem, nieśmiałym. Czy uważacie to za czyste koleżeństwo czy może chodzić o coś więcej?

jeśli jest nieśmiały to jest duże prawdopodobieństwo że o coś więcej ;) możesz spróbować pogadać z nim o tym i to z niego wyciągnąć

Gość oniksalka
tylko ciekawe jakie ma zdanie o mnie po tym jak tam mieszałam, najpierw go nie chciałam, potem tak, a teraz z mojej strony cisza a on coraz częściej interesuje moim nk. Byłoby super gdyby o mnie pozytywnie myślał, ale znaliśmy się tylko miesiąc w realu :( ale uważam, że jest to typ, który kocha całym sobą, więc coś było nie tak, że dawał znaki że istnieje gdy był w związku z Nią. Poplątane to nieźle i chyba tylko się łudzę, choć i ja o nim nie w pełni zapomniałam choć i ja jestem teraz po "przejściach".

Gość on jest moj
moze mu chodzi ocos wiecej(palka)hmmm:P

Gość on jest moj
a moze mu chodzi o cos calkiem innego kto wie?

Gość oniksalka
czemu wciąż jeśli pisze komenatarze to one odnoszą się do moich zdjęć i dotyczą wspomnień - tego wyrażenia, sformułowania nic konkretnego, a jeśli mam tapetki na których mnie nie ma a opisy moje pod nimi dotyczą bardziej wspomnień on tu nic nie pisze. Rozumiecie Wy coś z tego?