Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kafeteria.pl.pl

W zwiazku, ale zauroczona innym..... ??

Polecane posty

Jestem w związku, ale mimo to ciągnie mnie do innego faceta !! Nigdy bym nie pomyślała, ze to mnie spotka. Znamy się dość długo, a on zaczął mnie nagle podrywać. Nie przeszkadzało mu to , ze mój facet jest jego dobrym kolega . Na początku kategorycznie mówiłam, ze nic miedzy nami nie będzie. Powtarzałam mu to za każdym razem go zaczynał ten temat. Jednak gdy on coraz bardziej naciska, coraz bardziej zaczyna mnie do niego ciągnąć. Co zrobiłyście będąc w podobnej sytuacji???

Gość Pffffffffff
Ja myślę, że Twój facet może Cię po prostu testować... I zostaniesz sama koleżanko...

Zostawiłabym obecnego chłopaka, tego co naciska kopnłęabym w dupe i szukała nowego.

Chcesz zdradzić? A pomyśl czy Ty byś chciała zostać zdradzona przez swojego chłopaka.

Jesli na obecnym Ci nie zależy to go zostaw i rób ze swoim życiem co chcesz....

Gość jestesssss
jakbym byla na twoim miejscu poszlabym w cug kurwienia sie mi pomoglo:P

Gość jasiek z bogdanca
jebac ograniczeenia karpet diem

Gość a mi to rybka*
Miałam identyczną sytuację. Byłam z facetem (4 lata w związku), a zauroczyłam się na zabój w jego najlepszym przyjacielu i co gorsza z wzajemnością. Obecnie jestem najszczęśliwszą kobietą na świecie :D Warto spróbować, ale nie na raz, musisz być pewna jego uczuć, bo jeżeli chodzi tylko o sex i zdradę to jest nie fair i możesz zostać na lodzie.

Gość a mi to rybka*
W takim razie daruj sobie, chyba że ci to rybka i nie zależy na obecnym facecie, wtedy szalej ile wlezie.