Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ramon

Pomocy czy Ona jest w Ciąży

Polecane posty

Gość Ramon

Mam pytanie bardzo wazne proszę o szybką odpowiedz... kochalem sie z dziewczyna w dn. 10.07 a okres miala miec w środe czyli 13.07 dzisiaj jest juz 16. i nie wiem co o tym mysleć jej temperatura mierzona w pochwie to 36,8 a ostatnia miesiaczke miala 18/19 czerwca ...

Gość Ramon
odpowie mi ktos w najbliższym czasie?

Gość alegosos
dlaczego sie nie zabezpieczyliscie? ona moze byc w ciązy

Gość anastasja8977
yhm, wiesz, wynaleziono cos takiego jak prezerwatywa. mógłbyś zainwestowac, nie jest droga. albo pożycz. ostatecznie użyj gumowej rękawiczki i odetnij palce, zyskasz aż 5 prezerwatyw!

Gość Ramon
Hmm ale 3 dni przed planowanym okresem sa dni niepłodne...borze nie wiem co mysleć ja mam 17 lat... dziewczyna na imprezie zapoznana po pijaku boze kochany :(:(:(:(:(a sa jakies pigułki po przeciec to jest narazie krotki okres czasu

zaufaj mi w ciaze nie jest tak latwo zajsc do tego to sa dni nieplodne bo juz po owulacji z tego co wiem a do tego to ja ci gartuluje pomyslu szkoda ze nie myslales wczesniej tak jak teraz po fakcie dokonanym

Gość Ramon
Uwierzcie mi nie poradze sobie jezeli ona zaszla w ciaze...a może ona robić już test ciążowy ktory bedzie prawdziwy,zgodny

jesli jest juz po terminie spodziewanej miesiaczki to tak ale znam tez osoby u ktorych test nie odrazu pokazal poprawny wynik

Gość sruuuu
i dlatego sie nie zabezpieczyliscie bo ona rzekomo miala dni nieplodne? :D tak to jest jak sie dzieci za seks biora haha. ona moze byc w ciazy. powiem ci wiecej - jak ktos bardzo nie chce zajsc to akurat zachodzi :D

Gość Ramon
Byłem pijany...ledwo kontaktowałem nie wiem co Mi strzeliło do głowy

czekaj napisales ze ostatnia miesiaczke miala 18/19 to okres jej sie spoznia czy nie ??

Gość sruuuu
jezeli to nie ciaza to na pewno bedziesz mial nauczke, zobacz ile to nerwow kosztuje. trzeba myslec glowa a nie wackiem :D

Gość Ramon
Miała mieć w srode 15

Gość facio facio
Jak urodzi, to zrób test DNA na ojcostwo.

Gość sruuuu
a tak na marginesie - jak mogles byc pijany, przeciez nie masz 18 lat. nie wiesz gowniarzu ze picie przed ukonczeniem 18 jest karalne? :> a niech ci sie trafi ten dzieciak, dzieki temu szybciej dorosniesz.

Gość Ramon
Człowieku ja tutaj prosze o pomoc nie radze sobie z ta sytuacja psychicznie...nie podoba Ci się to sie nie udzielaj...

no walsnie ja tutaj nie chce nikogo dolowac ale jesli ona bedzie w ciazy to jaka ty masz pewnosc ze to twoje jak ona tak sie puszcza

dobra moja rada niech robi test a najlepiej z krwi i nie ma co tutaj sie zastanawiac i ubolweac nad soba

Gość sruuuu
przeciez wszyscy ci jej udzielamy. prawda kole w oczy czy co? dobrze wiesz ze zle zrobiles. moja rada - jezeli laska w przeciagu najblizszych 7 dni nie dostanie miesiaczki, niech zrobi test ciazowy. i niech ona sie nie denerwuje bo stres tez wplywa na opoznienie miesiaczki.

Gość Ramon
Dlaczego Ja wcześniej nie myślałem o tym teraz całe zycie staje w gruzach nie spie od tamtej niedzieli...lapia mnie schizy...a jest jeszcze jakas opcja bo przecież to krótki okres czasu

Gość tralllalaaaala
Słuchaj Ramon, skoro dopiero ją poznałeś i doszło do sexu, to nie masz pewności, czy to z Tobą mogła zajść.Skoro miała niepłodne a jest w ciąży, to nie znaczy że z Tobą.

przykro mi ale na temat tej stronki to ja nie amma zamiaru sie wypowiadac

no walsnie ramon ja tez jestem takiego zdania ty rozmawiales z nia o tym??

Gość Ramon
caly czas utrzymuje z nia kontakt poprzez sms. i ona wyskakuje z tekstem ze nie chce jej sie jechac po test do apteki bo gorąco jej...a ja naprawde sie boje...lapia mnie ostre paranoje...a ja naprawde nie jestem gotowy na dziecko

co za gowniara !!! a czy masz pewnosc ze ona wspozyla tylko z toba ???