Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ramon

Pomocy czy Ona jest w Ciąży

Polecane posty

Gość abcabacabc
prowokacja

Gość sruuuu
no to zeby nie bylo tak ze cie wrobi w tatusia! ona ma dziwne podejscie, nie rozumiem jak moze jej sie nie chciec jechac do apteki. przeciez to powazna sprawa. to wyglada na to ze ona juz jest oswojona z mysla ze moze byc w ciazy :/

Gość Ramon
ona niby spala z kims tydzien wczesniej ale w gumie...ja bylem taki pijany...ze nie dalem rady isc na cpn nawet...

Gość Ramon
a i zebyscie nie mysleli ze jestem jakis ruchacz imprezowy to jest wogule 1 osoba ktora uprawialem szybki sex ... a wczesniej nie mniej nisz pol roku znajomosci

Gość sruuuu
nie dales rady isc ale posuwac dales :D dobra dobra, nic nie mowilam :D tylko mnie zastanawia dlaczego ona nie poszla po te prezesy. dziwna jest. ja bym zapierdalala jak glupia zeby przypadkiem nie wpasc i to z obcym facetem

no wiesz ona mowic to sobie moze moim zdaniem to w twoim przypadku serio znikome szanse zeby ona w te dni zaszla w ciaze

no ja tak samo bym byla pewnie juz po 5 testach a moze ona cie wkreca nie wiem juz jak ona ma to w dupie to i moze ty tez tak powinienes zrobic

Gość setry
przeciez tu nie tylko o ciaze chodzi, ale o cala game choru, ktore mogles od kolezanki zlapac....:(

Gość lord waldemort
tak tylko wtrace, ze picie alkoholu w wieku ponizej 18 nie jest karalne... jak ktos wyzej napisał, nie wiem po co straszycie chlopaka. Wy w tym wieku nie piliscie? nilealne jest sprzedawanie alkoholu dzieciom. pozdro

Gość pytajnik---
chlopak ma w tej chwili wieksze problemy :O co to bedzie jak rzeczywiscie zostanie tatusiem i bedzie musial powiedziec o tym starszym 😭

Gość Ramon
widze ze jest źle oczekiwałem odpowiedzi na dany temat jakis poradni a tu nic 2 osoby pomogly i koniec reszta sie nabija mnie to nie smieszy

Gość abcabacabc
a czego oczekiwales?? nikt jasnowidzem nie jest!!!!!!!!!!!!

Gość tkkka
przez cale życie uczymy się na blędach, myślę że wyciągniesz wnioski po tym incydencie :P moim zdaniem dziewczyna cię wrabia,...przestań do niej dzwonić czy SMSować bo ona to wykorzystuje widząc że jesteś tą calą sytuacją przejęty... tekst w stylu nie chce mi sie iśc po test może oznaczać jedno - jest pewna że nie jest w ciąży, lub zaciążyła wcześniej a ciebie chce wrobić...nie wierz jej slowom tym bardziej że jej nie znasz...w obecnej chwili nic nie możesz zrobic tylko czekać i przedewszystkim nie panikuj!!

Gość tkkka
a co do zajście przed miesiączką to oczywiście można zajść...owulacja może się przsunąć i automatycznie przesuwa miesiaczka...więc jak widzisz nie ma 100% dni "nieplodnych":P

Gość Ramon
ona jest z jednego osiedla kilka domow dalej mieszka

Gość Ramon
napisala mi ze strasznie sie boi i ze jutro rano idzie do apteki po test a nie zaleznie jaki bedzie wynik do ginekologa

Gość black currant....
tak,może być w ciąży.a następnym razem albo nie pij,albo kup gumki albo zawiąż ptaka na węzełek.tak właśnie się dzieje jak za seks biorą się ''dorośli''ludzie.a jak jej się nie chce dupska ruszyć po test,to sam to zrób i jej zawieź do domu,niech nasika rano.i pokaże ci test najlepiej do ręki,albo zapłać jej ginekologa i Usg,to jest chyba najpewniejsze wyjśćie żeby wiedzieć czy jest czy nie jest.

Gość Ramon
do wtorku ma pojsc do ginekologa...

Gość tkkka
no nie jest to komfortowa sytuacja, ale nic już nie możesz zrobić tylko czekać...jeżeli rzeczywiście będzie w ciąży to czekac do narodzi i zrobić badania na ojcostwo...ale nie jest to koniec świata,pomyśl że inni maja gorzej. życzę powodzenia

Gość ozonekkk
a moze ona wie, ze jest w ciazy i szuka tatusia ,chce cie wrobic

Gość tkkka
widze że jesteś mądrym chłopakiem ...wkraczasz dopiero w dorosle życie i sam widzisz że nie jest ono takie slodkie....nie panikuj bo nie jesteś jak na dzień dzisiejszy nic zrobić

Gość samotna dziewczyna
sami jestescie sobie winni. lepiej niech idzie do lekarza

Gość Ramon
Jutro rano bedzie wszystko jasne dzisiaj mi powiedziała ze kiedys jej okres sie spoźniał 2 tyg. ...wiec pozostalo mi sie modlic i czekac na negatywny test.

Gość Ramon
Dostała okresu Kamień spadł mi z serca...ludzie nie popelnijcie takiego bledu ja sie raz pomylilem i nigdy tego nie powtorze...czuje sie lepiej hmm stres jeszcze jest ... ale bedzie lepiej ;] dzieki za porady i pozdrawiam... mi sie udalo