Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwny człek

jak myslicie czy istnieja kobiety ktore chcialy by miec za partnera dziwaka?

Polecane posty

Gość dziwny człek

Gość dziwny człek
moj jak sie kochamy to życzy sobie bym mu dłubała w nosie i śpiewała marsylianke

Gość izuuniaaa
tak, ja uwielbiam takich! zwłaszcza gdy są mega inteligentni lub maja problemy emocjonalne

Gość dziwny człek
dziwak w znaczeniu podobny do wariata

Gość dziwny człek
głowne cechy to nudziarstwo, nismialosc , malomownosc czy ktos taki kogos sobie znajdzie?

Gość dziwny człek

Gość dziwny człek
ja mysle ze taka osoba nigdy sobie nikogo nie znajdzie

"ak to mowią , każda potwora , znajdzie swego amatora " pewnie dlatego, że potwora to kobieta a jakiś facet na darmowy serwis sprzatająco-seksualny a do tego niewychodzący z domu i nie paplający zawsze sie znajdzie :classic_cool: jak wy macie dobrze 😭

"głowne cechy to nudziarstwo, nismialosc , malomownosc czy ktos taki kogos sobie znajdzie? " pewnie kogoś w końcu znajdzie, ale trochę czarno to widzę. ja bym na pewno nie była zainteresowana :)

Gość gfgfgfgfg
z takim nastawieniem oczywiście że nie :O trzeba wierzyć w siebie i znać swoją wartość nawet jak inni jej nie znają!!!

Gość dziwny człek
ale co mam sobie wmawiac na siłe ze jestem zabawny wygadany ?? przeciez to nic nieda.

" znać swoją wartość " a jeżeli ta wartość jest koło 0? " charakter też się zmienia z biegiem lat" mój sie np.: nie zmienił przez ostatnich lat kilkanascie "ewnie kogoś w końcu znajdzie, ale trochę czarno to widzę" czy "pewnie" i "czarno widzę" się nei wykluczają?

Gość vfkem
"głowne cechy to nudziarstwo, nismialosc , malomownosc czy ktos taki kogos sobie znajdzie?" no to ciezko bedzie takiemu kogos znalezc. Co innego pijak, cpun czy damski bokser :o

Gość vfkem
"ja bym na pewno nie była zainteresowana " bo?

Gość vfkem
Od mowienia sobie jaki jest wspanialy nie minie mu malomownosc ani nudziatstwo. Niesmialosc pewnie tez nie.

twoja wartość równa się koło 0??? doprawdy???? a wiesz,jak ja doceniam siebie? nie doceniam swoich powierzchownych wartości najbardziej,ale to,że jestem dobra,uczciwa,nikogo nie krzywdzę i nie zdradzam,mam do siebie szacunek. Nie przejmuje sie,jak ludzie mnie obgadują,bo myślę sobie,że skoro mnie obgadują to oni są porąbani a nie ja. Jeśli nikogo nie krzywdzisz i nie jesteś złym człowiekiem,to twoja wartość wcale nie jest równa zeru.Uwierz mi. A jeśli ktoś uważa cię za zero-olej go.

polecam Ci przeczytaj przebudzenie http://integra.xtr.pl/teksty/Przebudzenie/249-ind.htm metodę Silvy http://alfatet2.webpark.pl/silvaksiazka2/spistresci.htm i ogladnij ten film http://www.youtube.com/watch?v=ThRplSGsd-w&feature=PlayList&p=56D5BCF4ABA68AEF&playnext=1&playnext_from=PL&index=79 jak nie masz znajomych to na pewno masz dużo czasu na przemyślenie swojej egzystencji

Gość tez taki jestem
Sekret ogladalem 🖐️ nie pomoglo 🖐️

Gość tez taki jestem
oczywiscie nie chodzilo mi, ze mialo pomoc samo ogladniecie tegoz filmu :P