Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123123123123

studia zaoczne a zabawa

Polecane posty

Gość 123123123123

czy to prawda nie ma na studiach zaocznych zycia studenckiego? Czy tacy studenci nie bawia sie, nie chodza na imprezy? Czy sa gorsi od dziennych studentów? Rozpoczne w tym roku studia, dostałam sie na dzienne, ale złozyłam tez papiery na zaoczne. Nie usmiecha mi sie siedziec 5 dni w tygodniu na uczelni, wole sobie pojsc co pracy na pare godzin, ale boje sie, ze ominie mnie zycie studenckie i dlatego ma, ogromny dylemat , bo nie wiem ktora skołe wybrac. Moze mi cos doradzic?

Gość 123123123123
up

Gość studentka zaocznaa
Nie ma obaw ;) studenci zaoczni też mają swoje życie studenckie :p i imprezy. Musisz tylko liczyc się z tym,że może się zdarzyc,że prosto z imprezy przyjdziesz do szkoły :) ja tak miałam bo zajęcia rozpoczynałam o 7 rano ;/ ogólnie jestem zadowolona z tego rodzaju nauki. W tygodniu praca, a w weekend studia i "życie studenckie" :D pozdrawiam!

Gość hdhdhgh
a ide na zaocxzne i wcale nie żałuję. mam kolezanki ktore bea na dziennych i mieszkac w akademikach także na imprezy mogę wbijac:D:D poza tym życie" imprezowicza " trwa krótko po pewnym czasie się nudzi

Gość 123123123123
zaoczni tez mogą mieszkac w akademikach, to dobrze bo czytam na internecie i widze, ze na studentow zaocznych leca starszne wyzwiska. /wiem, ze zycie imprezowicza sie nudzi, ale mi sie jeszcze nie znudziło, dopiero teraz będe mogła w pełni poszalec, dlatego zalezy mi na zyciu studenckim

Gość stustudentka
bierz pod uwage, ze zaoczni maja ciezej na studiach :P ale co kto lubi.

Gość 123123123123
no niby ciezej, ale ja wiem po sobie, ze w LO nigdy nie słuchalam co moeili do mnie nauczyciele, zawsze myślami byłam gdzir indziej, jestem pryzwyczajona, ze musze sie sama uczyc

Gość 123123123123
up

Gość fggd
Nie ma zabawy! Potwierdzam i jest to sprawa praktycznie nie do przeskoczenia. Po prostu na studia zaoczne decyduja się wciąż dwie główne grupy osób, czyli osoby które: - mieszkają daleko i bardziej opłaca im się zjazd co jakiś czas, tylko na zajęcia i tacy ludzie przyjeżdżają na dwa dni nauki i rozjeżdżają się do domów - pracują, już zakładają rodziny i po prostu nie mają juz tak czasu na zabawy. Najlepsze imprezowanie zapewnia grupa ludzi na co dzień mających razem zajęcia, na tej samej uczelni i mieszkających blisko, w szczególności jeśli mieszkają w akademiku. Wiem to doskonale bo sama kończyłam zaoczne i nikogo nie udawało mi się namówić na imprezy. Dobrze bawiłam się tylko w gronie studentów dziennych, gdy się wkręciłam na jakiś obóz.

Gość 123123123123
ale ja mieszkam w duzym mieście wiec, nie bede zjezdzac do domu, i napewno pare osob rowniez bedzie z mojego miasta

Gość 123123123123
wypowiadajcie sie studenci

Gość 123123123123
up

Gość 123123123123
nikt nie studiuje? Pomozcie mi w wyborze

Gość 123123123123
up

Gość 123123123123
widze, ze nie otrzymam od was zadnej pomocy, no trudno

Gość 123123123123
up

Gość 123123123123
up

Gość jubjuhh
Przeciez imprezy dla studentow , w roznych klubach sa w rozne dni :| Nie tylko weekendy.

Gość Antyłoś
G****o prawda, sex, wóda i zdrady. Imprezki urwanych z łańcucha panienek i chłopczyków, którym zachciało się przezywać druga młodość bo żona,mąż już się znudził.

Gość Grażynka

Dajcie spokój, ja na zaocznych poznałam super ekipę z którą pojechaliśmy na wakacje z Party Camp do Hiszpanii i było mega! Chcemy jechać ta sama ekipa do Chorwacji, pewnie też z Party Camp więc da się na zaocznych poznać super ludzi

Gość Maria

Słyszałam dobre opinie o Party Camp, jak oceniasz?

Gość Grażynka

Bardzo pozytywnie, i super organizacja, i super imprezy, nie mam na co narzekać. jedzenie, transport wszystko jak najbardziej pozytywnie więc jeśli rozważasz wakacje z ekipa to warto obczaić ich sobie 

Gość Maria

Super, to chyba wybierzemy się się z koleżankami, wiedze, że całkiem fajne mają wyjazdy do Hiszpanii, patrzę właśnie na stronę Party Camp 

Gość Grażynka

My byliśmy z Party Camp właśnie w Hiszpanii a teraz chcemy jechać do Chorwacji więc jak coś to pisz jeszcze na priv 🙂