Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

załamana18181

BRĄZOWE OCZY, BLOND WŁOSY. Co sadzicie ?

Polecane posty

Jestem naturalną szatynką, ale farbuję włosy na blond. Mam duże brązowe oczy,długie rzęsy, jestem lekko opalona. Mam zamiar rozjaśnić włosy, bo znudził mi się jeden kolor na głowie , więc chciałabym mieć jeszcze jaśniejszy blond niż teraz( bo ten jest złoty, dość ładny,ale nie taki o jakim zawsze marzyłam ),a do tego chcę dodać jeszcze ciemnobrązowe pasemka, żeby nadać fryzurze wyrazu. Poza tym chyba będzie to bardziej pasować do oczu. Mimo, że mam ciemne oczy i czarne brwi(naturalne) wszyscy mówią, że bardzo dobrze wyglądam w blondzie i rzeczywiście współgra to dość dobrze ze sobą. Ostatnio zamarzyły mi się ciemnobrązowe włosy, ale wiem, że później będzie bardzo trudno wrócić do blondu :( Teraz chcę rozjaśnić jeszcze bardziej te włosy, ale nie chcę wyglądać jak sztuczna tleniona lala, bo niestety tylko rozjaśniając mogę uzyskać włosy jasny blond, farba nie daje takiego efektu na średniobrązowych włosach i niestety obawiam się, że będę wyglądać bardzo nienaturalnie :// Czy jeszcze jakiś kolor oprócz ciemnego brązu dodać do pasemek, żeby zneutralizować ( :D) ten jasny blond ? W ogóle co sądzicie o takim mixie - blond włosy + ciemne oczy ??

Powiem ci, że dużo zależy od typu urody...Moja fryzjerka z In Harmony dopasowała mi idealny odcień blondu taki, który współgra ze wszystkim 🙂 najrozsądniej będzie jak pójdziesz do dobrego fryzjera