Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zigi migi

czy cilest dziala napewno od pierwszej tabletki?

Polecane posty

Gość zigi migi

zaczelam brac cilest od poniedzialku, dzisiaj kochalam sie z chlopakiem, to moje pierwszetabletki, zaczelam je brac w pierwszym dniu krwawienia, zazywam regularnie, dzis sie kochalismy bo okres mialam dosc krotki i szybko minal, czy one napewno juz dzialaja?

Gość zigi migi
ktoś wie??

Gość dziewczyno......
po co jej ulotka? wakacje sa po co czytac? lepiej zeby kafeteriuszka kit powciskala ;))) swoja droga dziwia mnie te malolaty, czytac nie potrafia ale za seks sie biora ehhhhh!!!

Gość zigi migi
hehe jestescie swietne :) nie macie pojecia ile mam lat ale juz oceniacie, jesli nie mozecie odpowiedziec na moje pytanie to sie nie udzielajcie niestety nie mam przy sobie ulotki, wiec chcialam sie upewnic liczac na odpowiedz kogos zyczliwego jesli macie problem z tym idiotki to nie wchodzcie na ten topic jeszcze raz ponawiam pytanie, moze ktos mi zechce udzielic informacji

Gość zigi migi
kurwa nie mam ulotki przy sobie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moze naucz sie czytac ze zrozumieniem, nie jestem u siebie i nie mam tej zasranej ulotki!!! zadalam proste pytanie, przeszkadza ci to? to nie czytaj tego!!!

Gość zigi migi
i dziekuje za linka ;] gdybym mogla poszukac tego w goolach to bym to zrobila sama ale niestety nie dziala mi zadna wyszukiwarka, taki psikus, wiec zapytalam tu

ja ta ulotke znalazłam na necie w 10 sekund, wystarczy sie tylko wyslilc ale jestes na to za tepa i ci sie czytac nie chce wkleiłam ci link do ulotki głupia cipo

Gość zigi migi
hehe czlowiek sie chce cos dowiedziec ale tytaj same pizdy na tym forum ech

ulotkę czyta się przed rozpoczęciem tabletek. a to, od kiedy działa to informacja tak podstawowa, że nie sposób nie zapamiętać. napisz po prostu, że nie przeczytałaś. jeśli weźmiesz 1 tabletkę w 1 dniu cyklu (miesiączki) to zabezpieczona jesteś od razu.

cholera zapytałam sie tylko ciebie co pisze w ulotce a ty odrazu naskoczyłas i zaczełas wyzywac od idiotki jest tu masa lasek takich jak ty co im sie czytac ulotek nie chce, bo i po co, wola wejsc na kafe i zadac pytanie na ktore jest odpowiedz jak byk napsana w ulotce ale po co czytac ten zbedny kawałek papieru ok jestes sobie gdzies tam i nie masz ulotki, to trzebabyło to napisac i poprosic o info a nie od razu wyzywac z takicm chamstwem to ty zadnej informacji nie uzyskasz

Gość zigi migi
sorry, poprostu zadalam pytanie i odrazu pojawily sie teksty ze jestem malolata itp a w nich niestety zero odp na zadane pytanie wiec sie zbulwersowalam ulotke czytalam wbrew waszym podejrzeniom wiec nie mam sie do czego przyznawac, poprostu chcialam aby ktos napisal "tak dzialaja" takie psychiczne uspokojenie ;] dzieki za odpowiedzi, a wyskoczylam tylko do tych 2 pierwszych wpisow, wyraznie napisalam ze moze znajdzie sie ktos "zyczliwy" i mi odpowie, wiec skoro potrafilyscie odpowiedziec zaliczam was do osob zyczliwych naprawde zbyteczne sa wszystkie komenatrze nie na temat