Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mania od muminka

JEST OKRES!!!!!!!!!!!!! PRZECZYTAJCIE KONIECZNIE!!!!!!

Polecane posty

Gość mania od muminka

Muszę się komuś pochwalić bo umieram z radości!!!! Od września nie miałam okresu! Chodziłam po lekarzach, brałam luteiny nie luteiny, w kwietniu poprostu przestałam się tym przejmować. Wyniki idealne itp. itd. Od września pisałam prace mgr, i właściwie non stop siedziałam przy komputrze, ruchy fizyczne wstyd się przyznać ograniczyłam do minium. Słuchajcie, przed wczoraj i wczoraj poćwiczyłam w końcu sobie, ale tak ostro. Zrobiłam dziennie po 45 min z P90X, Tamile Webb 15 na brzuch i 15 na pośladki i doprawiałam "nice&easy" rozciąganie. Ja się dziś budze idę do łazienki, i co !? Jest okres!!! :D Teraz już wiem napewno - ruch leczy wszystko! Jak się cieszę! :D

Gość nivijka25
moze tez powinnam pocwiczyc:)

Gość mania od muminka
No ale to z tych ćwiczeń mi się na pewno wziął! Na pewno! Bo z czego innego? :D Z tym że były porządne, nie żadne tam skłony czy 5 przysiadów bo samo to P90X to są niezłe ćwiczonka. Poćwicz! To serio pomaga!

Gość dziewczyno......
dziewczyno nie wprowadzaj innych w blad, zadne cwiczenia nie dadza okresu jesli nie ma sie pojawic i zaden brak cwiczen go nie zatrzyma jesli ma sie pojawic, to byl przypadek!!!! poczytaj ty sobie troche o tym czym jest miesiaczka i jaki jest caly proces bo az sie wlos jezy na glowie jaki jest poziom wiedzy na tym forum!!!!

Gość to sie zdecydowanie
moze ruch cos dal-zapomnialas-psychika sie rozluznila itp,ale teraz najwazniejwsze bys za miesiac znow dostala,bo inaczej mozesz miec PCO lub jakas inna chorobe..

Gość dziewczyno......
to sie zdecydowanie ----- jezu dziewczyno, to kolejny topic na ktorym straszysz, juz jedna ci zwrocila uwage!! przestan przypisywac innym choroby, co ty, jasnowidz jestes????? idz sie leczyc na glowe!

Gość mania od muminka
E tam mi się wydaje że to ewidentnie przez ruch, może mi się "coś ruszyło" tam w środku hehe Co Ty gadasz nie mam żadnych chorób!!! Nic u mnie nie wykryto, kompletnie.

Gość miesiaczka to
miesiaczka to proces zluszczenia blony endometrium na skutek hormonow, cwiczenia moga przyspieyc o dzien, gora dwaale nie moga WYWOLAC!!!!