Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marmurowy

czy uprawialiście sex z większą kobietą? jak to jest

Polecane posty

Gość marmurowy

bo poznałem kobiete taka dość przy kości, ja sie na tych rozmiarach nie znam.no ale zadbana, w sumie podoba mi sie, że jest taka okrągła, jest na czym oko zawiesić,a zdrugiej strony mam wątpliwości.mam wrażenie, że jest zakompleksiona i nie chce jej jakos urazic

Gość marmurowy
jest tu ktoś wogóle?

Gość Jacek30
masz problem koles że z potworem spotykasz się

Gość mniami mniam
Takie kobiety sa piekne

Gość marmurowy
teksty typu spotykasz sie z potworem są naprawde na poziomie:o mniam mniam - powiedz cos wiecej?

Gość marmurowy
ja wiem że są rózne gusta, ale nie powinno sie nikogo obrażac. do tej pory miałem same bardzo szczupłe partnerki i teraz coś dla mnie nowego

podobają Ci się jej cycki? jeśli ma wagę, domyślam się ze cycki ma duze, docen to... pochwal jej tyłek... mam nadzieje, ze ma talię? chwal to, co Ci się w niej podoba

Gość marmurowy
no ma właśnie:D wogóle jest taka strasznie kobieca, mam wrażenie, że dopiero teraz widze jaka jest "prawdziwa"kobieta.dawniej wogóle nie zwracałem uwagi na takie osoby, bo jakaś panuje taka ogólna opinia że to pasztety(coś w stylu Jacka30).no i oprócz tego ma świetny charakter, poczucie humoru, dzieki za rade nimfomanka

współczuję kobietą takich doopków jak jacek 30 - celowość małych liter;) myśl o dziecku przeraża, bo utyje, bo biust będzie niekształtny powodzenia życzę:D

to ja powiem moze z drugiej strony, bo bylam z gosciem ode mnie nizszym i chudszym. ogolnie ok, ale nie mialam np. ochoty robic z nim niektorych rzeczy, ktore robie z partnerami \"wiekszymi\" ode mnie. zwyczajnie czulam, ze momentami on jeszcze bardziej zauwazy moje rozmiary. dodam, ze nie mam nadwagi ale jestem po prostu mocno zbudowana. nic mu o tym nie mowilam, bo jakos nie bylo okazji. a co jest w tym wszystkim najlepsze? na koniec znajomosci powiedzial, zebym schudla, bo nikt inny na mnie nie poleci. bylo jeszcze pare tekstow w podobnym tonie. troche minelo od tego czasu, ale ja nie moge o tym zapomniec. najpierw udawal, ze mu to wcale nie przeszkadza. marmurowy - nie znam Cie i nie wiem jak sie mozesz zachowac, ale jesli zrobilbys cos podobnego do tego o czym napisalam, to mozesz byc pewien, ze osoba, ktorej to powiesz, Cie znienawidzi.

Gość momo3467
Ja tam nie wiem, sama nie jestem chudzielcem. Mam strasznie duże cycki, trochę tyłka, wcięcie w talii itp. i mam jakieś tam rozsterki na tym punkcie, że nie wygladam jak panie z filmów i okładek pism, ale tylko jak sama siebie oceniam, bo nie lubię narzekać przy innych. Owszem nigdy nie powiem przy kimś, że jestem śliczna, ale nigdy nie będzie stac i gadać \"ale jestem tłusta buuu\". Najśmieszniejsze jest to, że jeśli chodzi o kontakty z facetami to jestem strasznie pewna siebie xD wiem, ze niejsetem idealna, ale czuję, że się im podobam i nie mam problemów ze swoją cielesnością w intymnych momentach... Może Twoja kobieta, też nie będzie miała, musi tylko wiedzieć, że się Tobie podoba i że jej pożądasz ;)