Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karmen2009

Drugie malzenstwo tez nie wyszlo

Polecane posty

Po 5 latach od pierwszego malżenstwa wyszlam ponownie za mąż i znowu nie wyszlo, czy ktoś też tak ma? Czy wszystkim drugie juz sie udaje tylko ja jakas pechowa?

Gość a nie za szybko zrezygnowalas
z pierwszego, za szybko wyszlas za maz ponownie i za predko teraz rezygnujesz? Moze jeszcze cos da sie uratowac?

Gość fgyuhijok
myspace.com/angellafilm

hmm.Jestem w drugim małzeństwie i mam nadzieję,ze ostatnim:) Popatrz na gwiazdy telewizji np taki Wiśniewski ma juz trzecią zonę i jest szczesliwy.Pewno i Tobie się uda w końcu do trzech razy sztuka:) Głowa do góry ,będzie dobrze

pierwsze trwało 3 lata potem rozwód i po 5 latach ponowny ślub z kimś kogo znalam chyba od zawsze, ale minelo kilka miesiecy i wiem ze to nie to, zalamana jestem.

Gość maxior
może dlatego ci nie wychodzi bo jestes analfabetka :P piszesz na forum Antykoncepcja...:O:O za za idiotka :P

Gość a nie za szybko zrezygnowas
Zrozumialam ze 5 lat od slubu wyszla znow za maz. Dopiero pare mcy jestescie malzenstwem. Czemu nie to? Nie kochasz go?

do gwiazy z telewizji to mi daleko, ale prawda taka że nie znam nikogo poza "gwiazdeczkami" komu to drugie by sie nie udalo

5 lat to kawał czasu przecież.Ja wyszłam za maż po 3,5roku od rozstania .Mysle ze czas nie ma tu nic do rzeczy,albo sie chce z kims byc i czuje ze to jest to ,albo nie.

maxior no i co z rego ze tutaj napisała :| chetniej sie odpowiada na takie tematy niz na kolejny zedsperowanej małolaty ktora nie wie co to antykoncepcja i nie zna swojego ciala :| co do autorki hmm czemu uwazasz ze to nie to? co cie skloniło ze wyszłas za niego? czemu po 3 mc takie uwagi? co sie stało?