Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lllllllllllllllllllllfffffffff

Ktora z was ma chłopaka a umawia sie z innym?

Polecane posty

No wlaśnie bo ja tak mam;/ mam chlopaka od 7msc, tydzien temu poznalam na imprezie wspanialego chłopaka, cały tydzien, dzien w dzien sie spotykalismy, a wczoraj spotkalam sie z moim:O zaczynam miec wyrzuty sumienia, ale chłopak jest naprawde światny, duzo fajniejszy od tego mojego....:(

Gość
nie ma jak na dwa baty

Gość ladaco z ciebie
nie mylić z ladaco z kafe, którego b.lubię:)

Gość widać że idiotka z ciebie

nie zdradzam go to sa tylko kolezenskie spotkania, ale chlopak zrobił na mnie naprawde niesamowite wrazenie;( echhh pozatym jest z mojego miasta, moge spotykac sie z nim codziennie, a z moim 3-4 razy w miesiacu:( związki na odleglosc to jednak nie dla mnie, teraz dopiero to widze....

Gość podobnie mam
ja mam to samo tylko ze ja z moim jestem 4 lata i nawet zareczylismy sie.....poznalam kolesia i nawet calowalam sie z nim:(eh niewiem co robic czy ryzykowac z nowym zwiazek czy pozostac przy swoim

no ale u ciebie to juz troche powazniejszy zwiazek... ja narazie nie bede zostawiala mojego...wiem ze to nie w porzadku, ale pociagne jeszcze troche z tamtym, musze go lepiej poznac, sprawdzic jaki bedzie dla mnie:) ale narazie jest super:) przez tydzien spedzilam z nim tyle czasu co przez 2 msc z moim chłopakiem:(

Gość co tu zrobic
A ten nowy wie,ze masz kogos?

nie wiem, powiedzialam ze nie mam....kurcze niesamowity jest...w tej chwili tesknie za nim bardziej niz za moim chłoapakiem:/ mogłabym to ciagnac w nieskonczonosc, nie doowiedzieli by sie o sobie, bo sa z innych miast, a ja w tygodniu jestem w jednym miescie, w weekendy wracam do swojego...ale nie chce go krzywidzic.........

Gość co tu zrobic
Mysle,ze jestes mloda osoba,wiec teraz wlasnie jest czas na poszukiwanie tego jedynego...nie zamykaj sie na nowe znajomosci,ale ich nie oszukuj ,bo ostatecznie to ty bedziesz przegrana.Poczekaj co czas przyniesie z deklaracjami zawsze zdazysz,powodzenia a tak wogole poczatki nowych znajomosci zazwyczaj ekscytuja i nie mysli sie logicznie...

Gość własnie tak jest
Dzieki twojemu topikowi, moze jakiś facet otworzy oczy i zrozumie że kobieta to pojemnik na sperme. Wszystkie kobiety to k..wy, oczywiście oprócz mamy i siostry ;)

szmaty są wszedzie , chłopak moze swietny , ale tego samego o Tobie nie mozna powiedziec a poza tym jesli on wie ze masz chlopaka to tez jest nic nie wart tak jak TY

Gość mniej niz zerokkk
NIC> Nic nie jestes warta.

Gość ertf
do mnie facet który ma dziewczynę a ogląda się za innymi jest zerem. wczoraj miałam taką sytuację gość się za mną oglądał a z dziewczyną szedł ale może to jego siocha heh

Gość kicia 120
Znam ten ból ! Ja jestem w zwiazku od 6 lat i czasami spotykam sie ze swoim bylym a najgorsze jest to ze mnie do niego ciagnie !

Kiedyś chodziłam z dwoma chłopakami naraz. Ale to nie były poważne związki tylko raczej kręcenie ze sobą. Umawiać się możesz z kolegą, ale nic więcej. To ma być kolega nie chłopak/