Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytanaaaaa Ala

Dostalam wyniki , mam bolerioze IGM 69 co to znaczy, jka wyglada leczenie?

Polecane posty

Gość zapytanaaaaa Ala

mam 16 lat. pomocy.

Gość a jaki miałas wynik
IgG ?

Gość analityk badań
niestety umierasz :(

Gość ja też mam borellę
wejdź koniecznie na stronę www.borelioza.org to strona stowarzyszenia chorych na boreliozę. radzę przeczytać, bo wokół leczenia tej ciężkiej choroby jest dużo niedomówień , kontrowersji i przekłamań. tam dowiesz się wszystkiego o boreliozie i sposobach leczenia, możesz też otrzymać wsparcie ludzi , którzy juz się leczą. ja tez jestem chora na boreliozę. pozdrawiam i życzę dużo zdrówka.pa pa zajrzyj na tą stronę koniecznie i napisz potem jak ci leci. :)

Gość
Wydaje mi sie ze tak nazywa sie choroba po ugryzieniu przez kleszcza ,leczy sie to antybiotykami.Nie jestem pewna najlepiej zapytaj lekarza.

Gość ja też mam borellę
masz dopiero 16 lat, więc daj to też do przeczytania rodzicom żeby też byli w temacie i wspierali cię. w leczeniu boreliozy ważne jest by mieć jak największą wiedzę na jej temat i leczenia. kiedy ugryzł cię kleszcz ????

Gość ja też mam borellę
ja się leczę na borellę od pół roku. wszystkich zainteresowanych odsyłam właśnie na stronę www.borelioza.org. warto choćby tylko przeczytać , by na przyszłość wiedzieć ,że borelioza może dawać objawy bardzo podobne do innych chorób, np. SM, którego przecież nie da się wyleczyć. u mnie nie było przez jakis czas wiadomo co mi jest. miałam rożne dziwne objawy(głównie neurologiczne), dopiero jeden neurolog kazał zrobić badania na boreliozę, bo byłam ugryziona przez 2 kleszcze na raz, a właściwie łaziłam z nimi, nieswiadoma niczego, ponad dobę . to naprawdę podstępna i trudna do wykrycia choroba. przeczytajcie , bo każdego z nas może ugryźć kleszcz , anie życzę wam byście sie nachodzili ,tak jak ja , po lekarzach i nikt by nie wiedział co wam właściwie dolega. boreliozę mozna wyleczyć, pozdro dla wszystkich