Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika2525252525

Co sądzicie o tej figurze?

Polecane posty

Gość Monika2525252525

http://img40.imageshack.us/img40/7862/jyhgty.jpg http://img507.imageshack.us/img507/7883/nhjifty.jpg mam grube uda i łydki... :/ łydek wręcz nienawidzę :O nie ubieram zadnych sukienek tylko chodze w spodniach... wstydze sie swoich nóg :O brzydka talia i szerokie biodra... :O Zazdroszcze wszystkim szczupłym osobom eeeh :/ Dziewczyny jak sobie radzicie ze swoimi krągłościami? :(

Gość Monika2525252525
niech sie ktos wypowie prosze...

Gość AAAAAAAA1111AAAAAAAAAAAAAAAAAA
zdjecia powinny byc bez butow teraz twoje nogi sa szczuplejsze przez ten wysoki obcas

nie jest tak żle. nawet ok. bym powiedział. jednak skup się na kształtowaniu również intelektu. bo figura choc ok. to nie jakaś powalająca.

Gość szeh.
jak mamy ocenic twoje nogi skoro ty zalozylas obcasy? pzreciez wtedy nogi wygladaja o wiele szczuplej i korzytsniej,ale poza tym to wiekszy problem kochana jest w towich biodrach niz nogach...

masz sliczne wciecie w talii a nogi tez fajne , zgrabne . masz spore biodra , owszem ale pod ubraniem tego nie widac bo jestes szczupla

Gość reeeeeweeweww
daj spokoj wogole nei jestes gruba ok jets

Gość MOMOT
Nie wiem jak wy ale ja sobie już zjechałem pod tą fotkę:) dasz mi skarbie jakiś namiar na siebie?

Gość oczarowany
Ty Autorko chyba żartujesz ?!? Figurkę masz fantastyczną ! Tego ignoranta powyżej, co coś sepleni o biodrach, po prostu zlej ! Podejrzewam, że za bardzo sobie bierzesz takie słowa zazdrośników do siebie ! Świetna figura, nic w niej nie zmieniaj, tylko oczywiście zdrowo się odżywiaj, a nogi i brzuszek pokazuj nie tylko na kafe ale na ulicy również. Są bardzo w porządku :)

zgrabne nogi, ładne wciecie w talii, płaski brzuch, uda w sam raz a biust schowany w push upie ale też chyba ok............... ile masz wzrostu????

Gość jhbjgjkgkuk
jak dla mnie ok nie masz wcale grubych ud, ani łydek spokojnie możesz nosić sukienki i spódnice ja bym na twoim miejscu popracowała nad brzuszkiem, żeby był bardziej płaski i tyle

zgrabne nogi, ładne wciecie w talii, płaski brzuch, uda w sam raz a biust schowany w push upie ale też chyba ok............... ile masz wzrostu????

Gość szeh.
jak nie widzisz ze jej sie tluszczyk w biodrach odkłada to zainwestuj w okulary...

Gość J_Loooooooooooo
to chyba jakies jaja, dziewczyno masz super figure i nie wymyslaj

Gość hehehehehh
masz super figure!!!!!!!! tylko jakis beznadziejnie dobrany biustonosz:-o

dziewczyno, nie przesadzaj, wyglądasz świetnie;)

normalna figura, ani chlodzi ani ziebi- nie wyrozniasz sie z tlumu innych dziewczyn 🖐️ a poza tym to mysle ze jestes mega pustakiem bo 1) albo myslisz ze jestes zgrabna i czekasz na pochwaly 2) albo faktycznie masz kompleksy na punkcie swoich nog co by oznaczalo ze jestes glupia bo przejmujesz sie tak blaha sprawa- ludzie naprawde sa grubi albo chorzy i to jest problem a dla ciebie wyglad jest najwazniejszy :O (moze zamiast przejmowac sie uroda zacznij martwic sie troche o twoj intelekt) tak czy inaczej jestes pusta

Gość lalkakak
masz lepszą figure niz 3/4 lasek na ulicy. Ile wazysz i masz wzrostu?:)

Gość Monika2525252525
Nie czekam na pochwały... W ŻYCIU ! nawet się nie spodziewałam ze ktoś tu coś miłego napisze... Jestem zakompleksiona... i zawsze jak coś zakładam lub kupuje wydaje mi się wyglądam w tym beznadziejnie : / wstydzę się strasznie... Ale tak serio sądzicie ze te nogi są ok? Te łydki? Może mam obsesje na tym punkcie ale zawsze mi się wydaje jak ubiorę np krótkie spodenki ze wszyscy patrzą się na moje łydki bo są okropne... :/ Ale kobitki dziękuje bardzo za miłe słowa naprawdę dziękuje ! Bo to nawet nie wiecie jak bardzo podtrzymuje na duchu :) wzrost 167cm waga: 55kg ehh

Gość Gośćśćść
Pani Moniko ma pani ładną figure :) Pozdrawiam