Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maliktoproscho

wspólne odchudzanie. ZAPRASZAM konsekwentne i wytrwałe panie!!!

Polecane posty

Gość maliktoproscho

witam :) po raz kolejny podchodzę do odchudzania. tym razem idzie mi nieźle :) jestem już 20 dzień na diecie i mam 2 kg mniej :D cieszy mnie i to - wole się zdrowo odchudzać bo takie diety cud to nie istnieją. ale do końca lipca chcę żeby było 2 kg mniej! chcę być wspierana i wspierać zawsze mnie to motywowało! kto ze mną ? :)

Gość maliktoproscho
topic na którym byłam umarł śmiercią naturalną :( ale zapraszam ! pomóżmy sobie !

Gość maliktoproscho
ważę 71 kg przy wzroście 168 cm. wystarczy mi 59 kg choć i to może być dla mnie za mało - i teraz wyglądam na jakieś 65 kg :) poza tym nie chcę być anorektyczką bo te wyglądają okropnie :P

Gość maliktoproscho
uuuu nikogo nie ma? kto do mnie przyjdzie? czuję się samotna :P

witaj :) zobacz moja waga jest podobna do twojej, choc wazenie bedzie pojutrze!! jestem 5 dzien na diecie owocowo - warzywnej, widze ze schudlam ale nie wiem ile, chcialabym na koncu pierwszego tygodnia miec ok 70kg;)... jaka diete stosujesz?

Gość maliktoproscho
witaj miedziana_czerwien :) ja po prostu jem o stałych porach, bez smażenia, słodyczy, białego pieczywa, nie po 19. ale chyba od jutro wprowadzam dietę IG ! moja koleżanka z pracy schudła 10 kg na tym więc i ja spróbuje :)

Gość maliktoproscho
a na owocowo - warzywnej tyle schudłaś? ładnie :)

na owocowo-warzywnej jestem dopiero 5 dzien :)... moja waga poczatkowa 25.5 wynisila 82kg, stosowalam diete 1000kcal i dzieki niej tyle schudlam :)... mialo z czego spadac, wiec spadalo, ale teraz idzie wolniej, znacznie wolniej....

Gość maliktoproscho
gratuluję! tyle schudłaś. ja myślę że też się mieszczę w 1000 ckal w swojej, ale czasem sobie pozwalam na coś zabronionego...

Witam dziewczynki ... :D Też postanowiłam schudnąc bo niestety się rozpasłam ... ;( Byłam już kilka razy na różnych dietach ... South Beach ... Kopenhaska itp , ale niestety te wyrzeczenia mnie dobijają ... !! Więc postanowiłam jeść to co zawsze tylko w mniejszych ilościach i odpuścić sobie np podjadanie w nocy i wogole takie jedzenie kiedy nawet nie jestem głodna ... Mam 170cm wzrostu i prawie 77 kg wagi a ważyłam około 61 ... MASAKRA ile przytyłam .... Od stycznia tego roku zaczęłam się więcej ruszać i schudłam do tych 77 kg bo ważyłam aż 80 ... ;( i tak brne pomalutku do celu tylko teraz postanowiłam jeść mniej ... Czasami bywało lepiej czasami gorzej ... ale coż mam nadzieje, że mi się uda :D

Gość oisklokno
witaj -Charlize19- :) niestety ja też się opasłam. mój cel to 59 więc ponad 10 kg. poza tym zdrowe odżywianie to dobry sposób - być może dłuższy niż ' diety cud' ale i tewalsze i bez efektu jojo ja na swojej diecie właśnie schudłam już ok 2 kg przez 20 dni. a mam i wpadki np pizza, kebab czy piwo. czasem coś słodkiego. ale oczywiście w małych ilościach i rzadko! od poniedziałku biorę się ostro za siebie - i tak przez 2 tyg potem wracam do tego co jest teraz myślicie ze to dobry pomysł ? ps uwielbiam jeść więc diety to dla mnie prawdziwe męczarnie dlatego tak potrzebuję wsparcia :)

Gość maliktoproscho
pomylił mi się nick. może zacznę się posługiwać moim starym :)

maliktoproscho tez uwielbiam jeść i trudno mi się opanować na dietach ... Ja już od dzisiaj niorę się konkretnie za siebie bo takie od jutra troche mnie nie motywuje ... Więc dzisiaj zjem obiad jeszcze i małą kolacje i pójde poćwiczyć ... Ja mam taką teorię: Jesli nie będziemy się obżerać ruszać nie tylko po piwo do lodówki czy pilota do tv i jeść dużo sałatek i owoców i i pić soki świeżo wycisnięte to do końca zycia uda nam się utrzymać wymarzoną wagę ... :D Z góry sorks za błędy ale mam dyzortografie ... :D

Gość maliktoproscho
a błędami się nie przejmuj:P kurcze nie mam wagi ale czuję się bardziej napuchnięta.. pewnie ze 2 kg mam na plusie przez okres:( od jutra dieta IG! zobaczymy po 2 tyg jaki efekt będzie. po cichu marzę że 67 kg :D

Też nie mam wagi ... :( Ale takie łazienkowe coś chyba oszukują ... Jak ważyłam się u babci było 80 nawet 83 :/ a u koleżanki było 75 albo 77 zależy ... Troche się tym katuje ... A coż to za dieta IG ... ? Jakaś skomplikowana ? Dużo wyrzeczeń :D

maliktoproscho no właśnie obcziłam sobie tę dietę IG ... :D wiesz co kiedyś kupiłam gazete ... To był dodatek w Klaudi "Diety" i tam pisało o tym Indeksie Glikemicznym ... Będziesz gotować jakieś specjalne potrawy czy coś ...? :D Bo w tej gazecie właśnie było coś takiego rozpisanego potrawy itp ... :D

Gość maliktoproscho
nie. chodzi o to że je się potrawy poniżej 50 IG. jest tabela i tam są wszystkie produkty IG. poniżej 50 można jeść do woli. moja dieta na jutro 2 jajka + majonez i ciemne pieczywo sok marchwiowy ryba + pomidory i ogórki serek wiejski więc w sumie nie tak mało :) aha i poniżej 50 IG nie odczuwa się głodu! i faktycznie jak zjem jajka to nie czuję się głodna

Gość maliktoproscho
trzeba się pilnować i układać jadłospis. np gotowane warzywa są dużo bardziej kaloryczne niż na surowo.

Gość maliktoproscho
można schudnąć ok 4 kg w 2 tyg bez Cwiczeń i w sumie jest się najedzonym :)

Gość jem czekoladę
hej. też chcę schudnąć. Nie wiem czy jestem konsekwentna i wytrwała ale nie wchodzę w swoje ulubione spódnice i zdecydowanie podniósł mi się poziom motywacji.Poczytam coś o tej diecie IG- sie zobaczy.

Gość lululala
ja też staram się schudnąć. przy 169 cm wzrostu waże 68 kg, plus minus 1 kg. Chcę schudnąć do 58 kg. gdyż to będzie zgodne z moim BMI, raz byłam na diecie kopenhaskiej która bardzo osłabiła moje zdrowie innym razem na głodówce ok tygodnia- co jeszce bardzij osłabiło moje zdrowie. Nie jestem na żadnej diecie, codzinnie się rozciągam, nie jem slodyczy i nie slodze herbaty ani kawy, jem polowe z tego co na obiad jadlam do tej pory, zrezygnowalam z bialego chleba i większosci mięsa. kolacji nie jem w ogole, sniadania od czasu do czasu. pozdrawiam, mam nadzieje,że się NAM uda, życzę silnej woli!!

maliktoproscho ta ryba to w panierce ... ? No widze, że nie jest tak źle ... jest co jeść ... :D Poczytam o tym i i wyprubóje ... :D

Witajcie, mogę się przyłączyć? Stosuję dietę MŻ, przez kilka ostatnich dni zawieszoną z powodu imprezowego weekendu w Krakowie ;) Staram sie też trochę ćwiczyć chociaż leń mnie złapał. Planuje zejść do wago 59 kg, chociaż cel chyba jak na mnie zbyt ambitny. No ale zobaczymy...

Mojito Cocktail Spokojnie ja waże więcej i tez mam cel 60 kg ... :D Widze, ze dużo tu zwolnników diety MŻ jak będziemy się wspierać to damy rady ... :D Moge Ci poradzić żebyś zapisywała wszystko co zjesz bedziesz miała wszystko pod kontrolą ... ;)

Będę wszystko zapisywała i wieczorem wyspowiadam się na forum. Najtrudniej zrezygnować mi ze słodyczy. Chociaż ostatnio udaje mi się wytrwać.

Gdzie są wszyscy? Zjadłam dziś- jajko, sałatkę z pomidora, kawałek arbuza, makaron ze szpinakiem i miseczke zupy pomidorowej. Do tego 2 godzinki na rowerze. Jest git! :D

Gość maliktoproscho
jestem :) miałam małe problemy z internetem :/ witam wszystkie odchudzające się ! w kupie raźniej:D ja dziś zaliczyłam wpadkę - jagodziankę. poza tym jest ok :) niestety wydaje mi się że przytyłam ale może to z powodu okresu jest się grubszym o nawet 2 kg więc mam nadzieję że to jest to. postanowiłam że od jutra konkretnie zaciskam pasa! i spróbuję poćwiczyć. no potańczyć bo inaczej to nie wyćwiczę.:P -Charlize19- odkąd jestem na diecie nie jem w ogóle smażonego - gotuję na parze :) rybę również. Mojito cocktail dobra dieta ja jem mniej więcej tyle samo co Ty:) ale od jutra IG! już naprawdę :P gdybym nic nie pisała to znaczy że znów mam problemy z netem, ale kiedyś wpadnę:P pozdrawiam gorąco!

Ło matko ja dzisiaj nawaliłam ... xD Rano zjadłam na śniadanie małą kromeczkę chleba z serem żółtym potem jakieś 30 minut zapiekianke ... o 14 rosół ... a potem to podjadałam coś słodkiego pierniczki sucharki z dzemem i o 6 taka dwie kromki chleba jedna z serem żółtym a druga z jajakiem ... potem około półtorej godziny biegu .... Ale jutro będzie lepiej mam nadzieje :D Zapisze wszystko co zjadłam bo im więcej zapisze tym bardziej bede sie czuła winna xD wiec bede jadła tyle, żeby po zapisaniu nie czuć wyrzutów sumienia ... :D Mojito Cocktail ... Hah kurde zazdroszcze, ze sie opanowałaś z jedzeniem ... :d Ty lubisz szpinak ... ? Ja niecierpie ...

-Charlize19- dziś musi Ci sie udać wytrzymać! A szpinak jak jest odpowiednio zrobiony- z czosnkiem, suszonymi pomidorami i róznymi przyprawami- to jest naprawde pyszny ;) Właśnie wcinam sałatkę z jajkiem. Nawet dodałam z pół łyżeczki majonezu- w końcu MŻ to MŻ.