Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maliktoproscho

wspólne odchudzanie. ZAPRASZAM konsekwentne i wytrwałe panie!!!

Polecane posty

Dzieńdobry ... :D Ja jem właśnie tylko jedną kromkę chleba grahama z szynką i pomiodrem i do tego herbate ... Musi się udać ... Kiedyś się udawało to teraz też powinno ... :D Mojito Cocktail o której będziesz jadła obiad ... ?

Gość jem czekoladę
Boże ,podziwiam- dwie godziny na rowerze! biegi, no no.....Musi wam się udać! Ja jedynie na rolkach jestem w stanie wytrzymać 2 godziny.Też stosuję dietę MŻ- jedyna optymalna dla mnie. Próbowałam IG ale strasznie dużo zachodu.Ograniczyłam węglowodany, chociaż wczoraj zjadłam szarlotkę u koleżanki. Z tym zapisywaniem co się zjadło danego dnia to dobry pomysł. Spróbuję.

Charlize obiad będe jadła pewnie koło 14.00. Na razie zapchałam się kawą i zupełnie nie jestem głodna. Ostatnio najadam się dużo mniejszymi porcjami, mój organizm chyba wreszcie się przestawił na tryb ODCHUDZANIE :D Jaki ruch preferujecie? Ja najbardziej lubię rower, wszelkie ćwiczenia na brzuch i kręcenie hula-hopem. Czasem włączam jakąś fajną muzykę i tańczę po całym pokoju wyciskając z siebie siódme poty ;) Przyjemne spalanie kalorii :D A teraz idę zaparzyć czerwoną herbatkę...

Z tym zapisywaniem to wyczytałam w Joy-u. Kiedyś, rok temu chyba był taki dodatek o odchudzaniu to zapisywanie stosuje Beyonce :D Ja właśnie wróciłam z miasta nachodziłam się sporo ... ale w trakcie tego chodzenia zjadłam całą tubkę mentosów ... :/ Obiad też tak chyba o 14 bede jeść ... No ja jak napisałam lubie biegać ... kiedyś to była katorga ale teraz mam kondycje i nie męcze się szybko, dopiero po 15 miniutach ciągłego biegania .... Ja stosuje jeszcze różne ćwiczenia z jogi ... i brzuszki .... Hulahop niestety kręcić nie umiem ... ;( to przedemną jeszcze lekka kolacja około 18 i tyle ... Mojito Cocktail ile masz lat jeśli mogę wiedzieć ... :D Jem Czekolade przyłączasz się do nas ... ?

Gość Dietetyk
Witam jestem Dietetykiem który pracuje w swej dziedzinie od ponad 5 lat chętnie mogę ułożyć panią diety dostosowane do Pań stylu życia oraz do nałogów jakie Panie posiadacie. Moje diety można również nie raz spotkać w gazecie Vitalia, Joy, oraz Vita. Moje diety są znane w całej polsce ale również lecze pacjentów w Niemczech gdzie jest tam największe zapotrzebowanie na dietetyków gdyż właśnie tam jest największa otyłość wśród ludzi w Europie. Skończyłem również 2-letni kurs instruktora Fitness i moge dostosować zestaw ćwiczeń do Pań trybu życia. Zostałem również nagordzony wyróżnieniem wielu specjalistycznych ośrodków w polsce które zjamują się leczeniem osób otyłych, mój sposób pisania diet jest oparty na wielu czynnikach które wrunkują odpowiednią klasyfikacje spożywanych prosuktów przez nasz orgaznim oraz ewentualne spalanie ich poprzez cwicznia z różnego zakresu których również jestem pomysłodawcą. Średnia stała utrata wagi przy mojej diecie wynosi około od 5 do 7kg na 24 dni Jeżeli jesteście zainteresowane piszcie na maila: kuba290492@gmail.com (proszę nie odpowiadać na forum) . Ułożenie diety to koszt od 10zł. Więc wporównaniu z innymi ofertami jest to nie wiele. Robie to tylko dlatego ponieważ pragne pomóc osobą otyłym lub tym które chcą zrzucić pare kilo ponieważ wiem jakie to istotne w naszym zdrowiu i jakie to niesie konsekwencje. Pozdrawiam Kuba

Gość jem czekoladę
-Charlize 19- dołączam się do was ! Z tym bieganiem to mi zaimponowałaś. Ja właśnie biegać to nie cierpię.Lubię rolki i joga też może być. Moją pasją są słodycze- niestety.

Charlize mam 23 ;) Własnie ja też jakoś nie moge się przełamać z tym bieganiem. To jednak najlepszy sport jeśli chodzi o dbanie o sylwetkę i nie wymaga niczego specjalnego oprócz odpowiednich butów.

Dziewczyny, czy mozna sie jeszcze do Was przylaczyc? Gdzie nie pojde to zaraz topik umiera albo jedna osoba napisze raz na dzien wiec nie mozna tego nazwac ani wsparciem ani motywacja ;) Mam 170cm wzrostu i waze okolo 75 kg. Chcialabym schudnac 15 kg. A najlepiej tak okolo 18 do czerwca przyszlego roku. Mam nadzieje,ze mi sie uda :)

Juz stosuje, z roznym skutkiem ;) , diete MZ i cwiczenia. W sumie od lutego schudlam jakies 7 kg. Ale jeszcze dluga droga przede mna :) Najwazniejsze,ze mam silna motywacje :)

Ja stwierdziałam, ze bede biegać bo ani rowerka stacjonarnego nie mam a nic ... Wiec bieganie brzuszki i od czasu do czasu normalny rower noi joga ... Własnie zjadłam obiad ... barszcz biały z jajkiem ... ^^ Ewelina witaj ... razem damy rade ... :D właśnie jaka diete zastosujesz ... ? Ja wybrałam popularne MŻ i czasami w weekendy jest ŻWCC xD Niestety na dietach takich normalnych ... Kopenhaska Norweska sreska itp itd długo nie wytrzymam bo lubie jesc słodycze ... wiec napewno bym cos podjadła i diete zaczynać od nowa bym musiała ... Mojito Cocktail ja mam 18 ;) Dziewczyny a cwiczycie codziennie ?

Gość Magd_us_1983o2.pl
Witam was drogie panie ja chętnie sie do was przyłączę a wiec bedac w ciazy ważyłam 75 kg po porodzie dużo schudłam od dwuch lat moja waga nie przekraczała 59 kg ale ... od miesiąca nie pale ale za to nie odmawiam sobie w jedzeniu i czuje ze tu i ówdzie jest mnie wiecej nie wiem ile zgróbłam bo boje sie ze sie zalamie i zaczne palic dlatego wole zawczasu wziasc sie za siebie postanowiłam sie do was przyłączyć

no a u mnei dietowanie idzie dobrzem wlasnie przygotowywuje sobie pyszny obiad:P...:) podsmazyc tarty seler, pietryszke, marchew, por, cebule, pomidora, oczywiscie nie na oleju ale dolewac wody i az nie wyparuje, potem jak sie ugotuje to dodac koncentratu-przeciru pomidorowego zeby byla taka papka:P...mniam!:D smacznego:D

Ja staram sie cwiczyc kilka razy w tygodniu, docelowo chcialabym cwiczyc tak z 6 razy w tygodniu po okolo 45-50 minut. Jestem szczesciara, bo mam naprawde sporo sprzetu sportowego w domu- orbitrek, maszyna do wioslowania, stepper X 2, hula hop, hantle, skakanke, takie urzadzenia do robienia brzuszkow i kilka mat do cwiczen. No, ale od patrzenia sie na te urzadzenia, niestety, ale sie nie chudnie ;)

No ja przez lata ważyłam 60 -61 kg dopiero w liceum przytyłam do 80 nie wiem jakim cudem ... o.O ale wziełam się za siebie i w ciagu 2 miesiecy schudłam około 7- 8 kg potem pojechałam do włoch i wazyłam około 83 kg ... i od tego czasu nie moge schudnąć ... :/ nie wiem czemu, przedtem miałam tą silną wolę ... a teraz ... :/ I dodam ze wczesniej ez schudłam stosując MŻ i cwiczenia ...

Ewelina to faktycznie szczesciaraz Ciebie ... ja ma tylko hantle ktorych nawet nie podniose ... bo to mojego brata ... :/ Ale bieganie nie jest złe tylko nie mam odpowiednich butów bo stare sie złużyły a nie wiem kiedy kupię nowe ... ;(

ja nie lubie biegac:(... ale co tam, od wrzesnia zapisuje sie na silownie, jak na razie cwicze A6W, cwiczenia rozciagajace chce zaczac, dzisiaj przyszla zamowiona agrafka-motylek, no i niedugo przyjdzie kolyska do brzuszkow :)....

Ja chcialabym zaczac biegac, ale po prostu obawiam sie,ze po 200metrach strace oddech i nie bede w stanie dalej biec.Choc musze powiedziec,ze jak na takiego ,,grubaska,, jakim jestem to nie mam az tak zlej kondycji, bo 40 minut na orbitreku wytrzymam bez problemu a moj szczuply narzeczony po 5 minutach nie daje rady ;) Ja przez wiekszosc zycia bylam chuda, pozniej szczupla w liceum a odkad wyjechalam za granice to przytylam okolo 22 kg :(

Siłownia tez dobry pomysł ale u mnie w mieście to takie przygłupy chodzą na siłownie, ze aż się odechciewa iść ... :/ Ja po 100 metrach kiedyś myślałam że sie udusze ... Biegałam zawsze jak najwczesniej tak koło 5 rano zeby nikt nie widział ... Ewelina to samo ja ... Jak pojechałam do włoch do przytyłam około 13 kg ... ale z tym nagłym skokiem wagi do 80 to nie wiem jadłam jak zwykle ... chyba że mi sie wydawało ze tak jest ...

u mnie niestety silownia jest 40km od mojej miejscowowsci, ale mam jeszcze 4 dziewczyny, jest damska i meska silownia, wiec w sam raz auto i heja:D... a powiedzcie mi przy diecie, jaki polecacie witaminy? chodzi mi o wlosy, paznokcie, skore itp...

miedziana_czerwień na włosy i paznokcie a przy okazji na odchudzanie polecam Ci herbatkę z pokrzywy- kubek dziennie. Właśnie opijam sie wodą i chyba pójdę skosić trawnik, tak w ramach ćwiczeń, albo się polenie.... jeszcze nie wiem :P

Ja kupuję w aptekach ekspresową, bo jakbyś chciała sama nazbierać to niestety trzeba to robić wczesną wiosną. Parzysz jedną saszetkę i wypijasz. Efekt jest taki sam jak po wszystkich tabletkach ze skrzypu bądź pokrzywy, a zdrowo. Pokrzywa oczyszcza też krew i wspomaga metabolizm. Ja już piję ja od dawna- paznokcie mocne i mnóstwo nowych włosów. Pij regularnie! ;)

no nic, ja uciekam na solarium, musze sie przyznac ze 2 raz w zyciu dopiero, musze sie opali bo wygladam jak mumia:/:P a slonca na razie brak, potem po herbatke z pokrzyw, no i na rower z kukochanym :) teraz bede z Wami czesciej, trzymajcie sie dziewczyny, zajrze potem :)

Wpadłam zjeść kolacje razem z monitorem :D Dziś poszło jak z płatka- sałatka z dwóch jajek i warzyw, kasza z kefirem i soczewice w sosie pomidorowym. Za chwilę planuje jakiś ruch. A jak u Was? Też sukcesy?

Ja nie biore zadnych witamin przy diecie. Moze powinnam zaczac... A ja sie wlasnie zbieram do cwiczen, ale tak mi sie nie chce...

Zrobila 40 minut na orbitreku -260kcl spalonych, 150 podskokow na skakance i 150 powtorzen na maszynie do wioslowania. Ide zaraz zjesc kolacje- serek wiejski z pomidorem i papryka.

No ja właśnie zjadłam koalcje ... 3 małe kromeczki takie jak od piętki ... z serem żółtym i zachwile idę biegać ... :D Szkoda że tak późno ale niestety miałam małe spotkanie i nie mogłam ... ;( I teraz tragedia ... bo na tym spotkaniu zjadłam 3 ręcznej roboty pieguski ... ... >.< byłam zła na siebie ale gospodarz domu sam piekł i nie wypadało odmówić ... Ale za to zafunduje sobie dłuższy trening ... !