Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maliktoproscho

wspólne odchudzanie. ZAPRASZAM konsekwentne i wytrwałe panie!!!

Polecane posty

ehhh wiecie co dziewczyny, chyba rzucam to wszystko, tylko sie wkurwic idzie... sory za przeklenstwa ale juz nie mam sily... wkurwia mnie dzisiaj wszystko, siedze i rycze, jaka to ja jestem przed lustrem i dla innych... poza tym nie wiem co ze szkola, do jakiej pojsc, no nie wiem... i wogole, nie wiem co mam ze soba dalej zrobic ;( czuje sie nikim, pod kazdym wzgledem wsrod innych... ...

miedziana_czerwien ... weż się w garśc babuś ... !!!! Kazdy ma chwile załamania ... ja też np dzisiaj rano się nie dopiełam w spodniach ... MASAKRA normalnie jedne z moich ulubionych ... Ze szkołą mam to samo ... jak nie to zrób sobie zorganizowany rok przerwy i po wakacjach idz na studia ... Nikim napewno nie jesteś nawet tak nie mów ... ! Wiesz Co ci powiem ja jak miałam takie chwile to szłam z koleżanka gdzies sobie posiedziec i pogadać zdala od ludzi domu i teraz najgorsze zapalić ... BĘDZIE DOBRZE ... !!!!!!!!!!!!

miedziana_czerwien trzymasz się ... ? Nie przejmuj się u mnie wcale nie jest lepiej ... jak chcesz pogadać to wal na gg 8944255 ;) Dziewczynki co tu tak pusto czyżby koniec diety MŻ ... ? No ja w sumie dzisiaj się spasłam ale byłam na urodzinach ... więc moge sobie wybaczyć ... ;p Ale biegania nie odpuściłam ... Halo laseczki ... Co jest z wami ...

Ja jestem tylko weekend nie byl i dzisiaj rowniez nie bedzie udany pod wzgledem diety, ale byc moze choc dzisiaj bede miala czas na cwiczenia.

miedziana_czerwien ... wyobraż sobie siebie w pięknym nowym ciałku ... Babuś nie poddwaja się ... !!!! No ja mam nadzieje, ze dzisiaj nie zgrzesze ... i bede sie trzymac chociaz Nie zjadłam kawałek tortu ... więc bedzie troche bardziej instswynwiejszy trening ...

Gość Panna_Nikt_
Hey dziewczyny :D Chciałabym do Was dołączyć od jutra. Próbowałam już różnych diet, które miały przynosić nie wiadomo jakie efekty. A teraz postanowiłam : zdrowe jedzenie , dużo ruchu! Więc do Was dołanczam, zaczynam od jutra. Jutro 13. :) Ktoś jest ze mną?