Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dvytbubtr

JAK PRZYSPIESZYC TEN CZAS DO SLUBU????

Polecane posty

Gość dvytbubtr

Juz nie moge sie doczekac, a jescze pol roku. Ten czas tak wolno plynie, odliczam sekundy, minuty, a on stoi w miejscu :(

Gość sdf
nie skupiaj sie tylko na slubie,nie ZYJ nim.jest sto innych rzeczy na ktorych mozesz skupic swoja uwage. np na pracy. mysl o przyszlosci,zajmij sie czyms. slub i wesele to 10h. zobaczysz jak szybko zleci.

Gość zachoruj na raka zmieni
ci się skala czasu albo weź robotę na dwa etaty - raz że zarobisz a dwa czas ci się skurczy do zera kurwa jakie ludzie mają pojebane problemy

Gość dvytbubtr
moze i pojebane, ale dla mnie to wazne. Dodatkowo nie znoszę swojej pracy i to mie tez przytlacza :(

Gość zachoruj na raka zmieni
no to przez te pół roku skup się na szukaniu lepszej pracy

Gość libusza
nie śpiesz się, jeszcze będziesz miała dość tego miodu i będziesz odliczać czas do... ROZWODU hahahahahaha :D

Gość dvytbubtr
skup się na szukaniu lepszej pracy - mialam klka ofert ale zadna nie przebija mojej obecnej pensji, a pieniadze sa nam bardzo potrzebne. Moze mi tak zalezy, bo dopiero po slubie zamieszkamy razem i bardzo bym tego juz chciala :(

a ja odwrotnie mam, boję się tego dnia i ogarnia mnie panika. Na pewno nic nie chcę przyśpieszać

Gość zafrapowana20
po co ci ślub. ja zrezygnowałam bo jak pomyślalam io tej szopce, sukni, welonie, i moim faciu w garniaku to mi sie odechciało. albo taki taniec ...masakra :)

Gość dvytbubtr
a mi sie zawsze marzyl slub i wesele jak w bajce i zreazliuje swoje marzenie :)

A dlaczego Ci się tak spieszy? Przecież po śłubie nic nie \"eksploduje\", nic takiego się nie stanie, najwyżej dopadnie Cię szara rzeczywistość.

Gość dvytbubtr
Moze i bedzie szara rzeczywistosc, ale w koncu z moim ukochanym , a nie tylko w weekendy :(