Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pudło

Jak zamknąć faceta w pudle?

Polecane posty

Gość pudło

Mam z pewnym typem dziecko - wpadłam. Pół roku po porodzie spławiłam go bo okazał się dupkiem ceniącym tylko własny tyłek, były awantury, nerwy, żadnej pomocy z jego strony - najważniejsze było piwko i koledzy. Nie mamy ślubu, mieszkanie jest mojej matki więc kazałam mu się pakować i wynosić. Nie wniosłam jeszcze sprawy o alimenty ale rozważam to. Problem w tym że poznałam fajnego faceta - jest samotny i z dzieckiem (żona zmarła po wypadku). Do rzeczy.Ojciec mojego dziecka dowiedział się, że mam innego i zaczyna nas nachodzić, straszyć. Jak sobie z nim poradzić? Groził mojemu facetowi pobiciem, itd. Ja wiem natomiast że on ma duże długi (ok. 20-30 tys. w różnych bankach). Czy można go jakoś załatwić, podkablować, itd. żeby się za niego wzięli i wpakowali do pudła? Może ktoś ma jakieś doświadczenia tego typu lub znajomości będę naprawdę wdzięczna bo już nie możemy z tym potworem. On ma wciąż prawa do dziecka którym się w ogóle nie interesuje, musimy się go jakoś pozbyć z naszego życia.

Gość
z daleka od ZK

Gość brawo Havanna
zgłoś na policji, ze was nachodzi i groźby karalne pod waszym adresem kieruje. Do sadu rodzinnego wnieś sprawę o pozbawienie bądź ograniczenie praw rodzicielskich: pije, więc nie jest zdolny do wykonywania obowiązków rodzicielskich, nie łoży na utrzymanie dziecka, nie utrzymuje z nim czynnych kontaktów, ani nie interesuje się dzieckiem, opisz w pozwie całą sytuację i już. Jak się nie uda, to chociaż ustalisz częstotliwość widzeń ojce z dzieckiem i ustalisz terminy, a w związku z tym, zę przejwai patologiczne zachowania, to będziesz mogła wnioskować, aby widzenia z dzieckiem były w twojej obecności

Gość brawo Havanna
zgłoś sprawę na policji, będzie to powaznym atutem twoim podczas rozprawy o pozbawienie praw rodzicielskich

Gość pudło
Wszystko fajnie ale on nadal będzie na wolności... strach na ulicę wyjść, rozumiecie?

Gość pudło
Czy jest szansa go zamknąć za te długi?

Gość ale dajaaaa
to po cholerę robiłaś dziecko z takim typem, wpadka, to trzeba było się dobrze zabezpieczać, a nie szłaś na żywioł. Tylko nie mów, że się zabezpieczałaś i jest wpadka, bo to norma w tłumaczeniu się takich bab jak ty. jeden facet załatwił, teraz czepia się drugiego. Może i ci prawdę drugi powie, jak nie skłamie.

Gość buhahahahahah
buhahahahah jak przeczytałam temt to pomyslalam jak to chce faceta schowac w pudelku zeby wyskoczyl na przyjeciu urodzinowym czy jak ??? hahah

Gość A ja kupuje i co w tym zlego
zglaszaj na policje ,ogranicz prawa .Wiecej nie zrobisz ,bo zakladay karne sa przepelnione i nikt go ot tak sobie nie zamknie. Znajdz kogos ,kto mu pozadnie wpierol spuści i moze sie odczepi.

Gość brak rozumuuuu
nie ma to jak pozwolić zrobić sobie dziecko z nieodpowiedzialnym facetem, z kim wy się baby zadajecie, wstyd mi za was, bo też jestem kobietą ale takim typom nie daje, muszę dobrze poznać faceta.

Gość i wszystko jasne
A siedział już za długi? Bo jak tak to może łatwo trafić tam z powrotem...