Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iguchna

Tampony

Polecane posty

Gość iguchna

A więc tak mam parę pytań: 1) Jakie są najlepsze tampony dla 13 latek? 2) Jak je zaaplikować? 3) z aplikatorem czy bez? 4) co to jest w ogóle aplikator ;P 5) co z chodzeniem siku ;P 6) Jadę nad morze i czy zaraz po wyjściu z wody będę musiała go zmienić czy dalej normalnie chodzić?? bardzo bardzo proszę o pomoc!

1) Ja polecam TAMPAX fioletowe, najmniejsze ;) 2) Mają aplikator ;p 3) Jak najbardziej z aplikatorem :) Najprostsze na początek :) 4) Wszystko przeczytasz w ulotce 5) Nic :) Zamoczy Ci się sznureczek i tyle :) 6) Musisz go zmienić Powodzenia ;)

Gość iguchna
ale jeszcze co do ostatniego pytana i odpowiedzi którą na nie dostałam od ajsi... zaraz jak wyjdę z wody będę musiała biegnąć do WC ...?

Gość natalkaaaaaaaaaaaojojo
nie bedziesz musiala biegnac do wc. jak masz bardzo obfity okres to tampona nalezy zmieniac co kilka godzin, a jesli nie bedziesz miala wielkiego okresu to poprostu jak skonczysz przebywanie nad woda/plywanie/opalanie i jak wrocisz do mieszkania to nalezy go zmienic i najlepiej sie od razu umyc, bo taka brudna woda napewno nie jest najlepsza dla skory. z sikaniem nie ma problemu bo to inną dziurką wypływa heeheh :))