Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANISTTON

DLACZEGO ON WCIAZ SIEDZI NA NASZEJ KLASIE?

Polecane posty

Gość ANISTTON

OD JAKIEGOS CZASU W MOIM MALZENSTWIE ZAWIAŁO NUDĄ..MIESZKAMY W MALYM MIESCIE PRACA DOM I TAK W KÓŁKO..MOJ MĄŻ ZNALAZL SOBIE ŚWITNA ROZRYWKĘ..ZARAZ PO PRACY ZASIADA PRZED KOMPEM I ZABAWIA SIE Z PANIENKAMI Z NK..NAJPIERW ZACZĄŁ ZAPRASZAC TE NAJBARDZIEJ ROZNEGLIZOWANE DO ZNAJOMYCH POTEM ZACZĄL Z NIMI ROZMAWIAC WIADOMO O CZYM O SEXIE..DOSZLO DO TEGO ZE WOGOLE ZE SOBĄ NIE ROZMAWIAMY JA ROBIE MU AWANTURY ON ZAMYKA SIE Z KOMPEM I DALJE NK..NIE WIEM CO MAM ROBIC..ROZMAWIALAM Z NIM NA TEN TEMAT POWIEDZIAL ZE DLA NIEGO TO TYLKO ROZRYWKA ZE NIE MA ZAMIARU MNIE Z NIMI ZDRADZAC ALE GO TO RAJCUJE A JA JUZ NIESTETY NIE..I CO WY NA TO?

Gość oh yeah
nasz kalsa jest dla połgłowków

ciężki przypadek, dupeczki z neta go uzeleżniły odłącz neta, albo zasumuluj że komputer (sam) się spierdolił

Gość ANISTTON
WIEM ZE MIOJ FACETA JEST PÓŁGLÓWKIEM CODZIENNIE MI TO MÓWI ALE JEMU IMPONUJA TE PANIENKI I CO ZROBIC?

Gość ANISTTON
PRÓBOWAŁAM JUZ WSZYTSKIEGO AJAK MU ODŁĄCZYŁAM NETA BO W SUMIE JEST MÓJ I ZABRONIŁAM Z NIEGO KORZYSTAC TO ZROBIL KARCZEMNA AWANTURE.cZY JEST JAKIS SPOSOB NA TO ZEBY GO OD TEGO ODCIAGNAC?

Gość ANISTTON
dobra wyłaczony kaps ale co to zmienia?

Gość ANISTTON
palec gzebalec-chyba to jedyna metoda.Załoze sobie konto na nk dodam jakies porozbierane zdjęcia i zaczne tak jak on a noz mnie to wciagnie tak jak jego..

Im dluzej przyzwalasz na cos takiego ,tym bardziej sie ponizasz:O Zrob cos z tym,moze on nie ma zamiaru sie nimi spotykac,ale juz taka sytuacja jest uwłaczająca:O Dobrze,ktos radzi tez z kims poflirtuj i zostaw slady,moze sie ocknie pacan jeden:O

Gość ANISTTON
wiecie co chyba to jedyna deska ratunku bo juz próbowałam wszytskiego chyba..od rozmowy przez wylaczanie kompa poprzez ponizanie jego nowego hobby przed znajomymi-nic nie pomaga..wręcz pogarsza sytuację bo on jakby na złosc jeszce gorzej w to brnie..dodam ze on ma 35 lat ja 28 ale rozumu to on nie ma za grosz..