Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabrilea kowwnnw

czy on kłamie???

Polecane posty

Gość gabrilea kowwnnw

dzisiaj zauwazylam u swojego kolesia slad na szyji jakby po malince on twierdzi ze to po goleniu ma takie slady...

Nikt tu nie wie jak te slady wygladaja wiec nikt Ci nie doradzi. Ale lepiej mu uwierz. Po co robic sobie problemy....?

Ciężko powiedziec... jakbyś nam tu zdjęcie pokazała to jeszcze by można coś poradzic.. a tak to.. sama musisz się nad tym głowic... poza ty, gdzie te ślady widziałaś? na szyi? też się goli?

Gość gabrilea kowwnnw
no moze to nie szyja ale zaraz jak sie konczy podbrudek..zdjecia nie mam bo i jak

Gość gabrilea kowwnnw
21l tak dal na poczatku zwiazku pisal z inna na gg ale to bylo zwykle pisanie ani sie znia nie umowil ani nic..

Gość gabrilea kowwnnw
to ja sama podszylam sie z innego gg bo chcialam go sprawdzic...pisal z ta dziewczyna ktora nie istnieje i bralam go specjalnie pod szpic nie doslownie ale pytalam jak jego sprawy uczuciowe...narzekal ale sie nie pochwalil z ema laske ja juz nie moglam dluzej tego kontynuowac i mu powiedzialam z e to moja znajoma pisala do niego.plakal przepraszal wybaczylam i wiecej sie to nie powtorzylo

Nie wiem... nie wiem, co Ci powiedzieć.. ciężka sytuacja.. też bym nie wiedziała, co myśleć.. ale malinkę od śladu po goleniu chyba da się odróżnić..

Gość damma z łasiczką
Jak masz powody zeby myslec ze klamie to z nim porozmawiaj. Ale o glupi slad bym awantury nie robila. Chyba ze jego wczesniejsze zachowanie dalo Ci do myslenia. Porozmawiaj z nim. Życze powodzenia Dama.

Gość Kłamie i to.......
bardzo naiwnie Bo po goleniu moga wyst ąpić uczulenia, ale nie w jednym miejscu ... Zresztą zobaczysz jak to zginie czy bedzie znowu malinka

Gość troche.wkurzona.dziewczyna24
ślady od golenia i malinki stanowczo się różnią przeczekaj ale obserwuj