Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

princessaa

dlaczego tydzien po nalozeniu zelu pokazaly sie bable powietrza???

Polecane posty

3 miesiace temu pierwszy raz mialam zel polozony na panokcie. ale po tygodnu je spilowalam bo pojawily sie bable powietrza na plytkach i zaczelo odpryskiwac. dlaczego tak sie dzialo?

Gość malas
Powody mogą być różne, albo żel słabej jakości, nie odtłuszczony paznokieć, źle zmatowiony paznokieć, za krótko utwardzony żel...

Gość wysokieobcasy26
zalane skóreczki,źle wypilowany paznokiec

Gość betanna
Też tak miałam ,jak chodziłam do takiej jednej kosmetyczki,która robiła paznokcie żelowe w godzinę.Były po prostu źle zrobione -zwyczajna chałtura i tyle.Teraz chodzę do douglasa ,płacę 80 zł za french i mam spokój na cały miesiąc.Mogłabym i dłużej,ale nie lubię za długich ,a szybko mi rosną.Poza tym po 4 tygodniach mocno widać odrost. Ja jak miałam zapowietrzone u poprzedniej kosm. poszłam z reklamacją.Proponuję to samo .I nie daj się odesłać z kwitkiem ,bo to nie jest normalne ,aby w tak szybkim czasie były w takim stanie.Jak paznokietki są profesjonalnie zrobione tak w ogóle się nie stanie nawet po miesiącu. P.S.W douglasie pracują na żelach alessandro ,są naprawdę dobre.

sama je spilowalam nieco. do tej baby uz nie chcialam isc bo mi skorki poranila. to bylo 2 miesiace temu. a teraz szukam kogos aby na nowo zrobic. a ten douglas? to ten douglas o ktorym mysle perfumeria??? w kazdym mozna sie umowic na oazokcie? nie wiedzialam