miriam.sz 0 Napisano Lipiec 19, 2009 Od 2 miesięcy stosuje tabletki anty Diane-35 z powodu trądziku.Wczoraj robiliśmy to z chłopakiem bez żadnego innego zabezpieczenia bo ja mu powiedziałam że skoro biorę tabletki to to starczy. teraz jednak martwimy się czy rzeczywiście takie słabe tabletki to wystarczające zabezpieczenie!?!? dodam,że od tych 2 miesięcy brałam dzień w dzień regularnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miriam.sz 0 Napisano Lipiec 19, 2009 czemu nigdy nikt mi nie odpisuje T_T Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mysle ze wystarczy skoro sa Napisano Lipiec 19, 2009 tabletkami anty ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trtr Napisano Lipiec 19, 2009 Diane-35 nie jest słabą tabletką anty!!! Diane-35 działa BARDZO SILNIE antykoncepcyjnie, choć owa antykoncepcja jest działaniem ubocznym w stosunku do celu tej tabletki, jakim jest działanie antyandrogenne. (Działanie uboczne nie oznacza "słabe", tylko "dodatkowe" względem zasadniczego i w tym przypadku jest bardzo silne.) Diane-35 są jednym z najsilniejszych obecnie środków działających antykoncepcyjnie, dzięki czemu w przypadku akurat tych tabletek płazem ujdzie nawet ich nieregularne stosowanie (w różnych porach dnia lub zapominalstwo). Niczego więc innego nie potrzebujesz do antykoncepcji. Wiem to świetnie bo długo stosowałam Diane-35 jako antykoncepcję a w ciążę zaszłam po odstawieniu, przy pierwszej próbie więc jestem super-płodna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miriam.sz 0 Napisano Lipiec 19, 2009 Dziękujee! ale mi ulżyło. Widocznie usłyszałam jakieś bzdury że to słabe tabletki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abcabcabc 0 Napisano Lipiec 19, 2009 a diane -35 to twoim zdaniem sa slabe???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abcabcabc 0 Napisano Lipiec 19, 2009 diane 35 zawiera konska dawke hormonow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miriam.sz 0 Napisano Lipiec 19, 2009 No mi się też właśnie wydawało że one są dość mocne, tyle że ktoś mi bzdur naopowiadał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abcabcabc 0 Napisano Lipiec 19, 2009 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miriam.sz 0 Napisano Lipiec 19, 2009 Że to one tylko na trądzik pomagają, i że teraz ich nikt więcej nie używa w celu antykoncepcji >,< dziwne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abcabcabc 0 Napisano Lipiec 19, 2009 ja je kiedys stosowalam i fatalnie znosilam ale to wszystko zalezy od organizmu Tobie moga dobrze skluzyc, fakt ze to sa tabsy stare, :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach