Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Myszka1516

Dziewczyny czy ja robie dobrze?

Polecane posty

Gość Myszka1516

Witam dziewczyny odpowiedzcie mi czy ja postepuje dobrze wobec swojego chlopaka. zawsze gdy kocham sie ze swoim partnerem mamy prezerwatywe ale mimo to ze ja mamy to i tak nie pozwalam mu konczyc ''w '' tylko ''po za '' czy ja dobrze postepuje?? czy nie jestem egoistka??słyszlam ze mezczyzna wieksza frajde sprawia dojscie ''w'' jak to jest??

Gość moim zdaniem to powinna
być wasza wspólna decyzja. Tzn mówisz mu co czujesz, dlaczego chcesz tak i tak a on mówi swoje racje i dochodzicie do porozumienia. Owszem jeśli facet nie kończy w kobiecie to zdecydowanie jego odczucia są o wiele gorsze niz by mogły być. W sumie stosujecie gumkę i w takim przypadku nie jest ważne gdzie on kończy o ile prezerwatywa nie pęknie. Z tym, że pęknąć może własnie podczas szczytowania a wtedy jest problem. Moim zdaniem porozmawiaj z nim, niech to nie będzie seks na zasadzie że ty mu nie pozwalasz, ale niech on zrozumie dlaczego i wyrazi na to zgodę.

jesteś ostrożna i to bardzo dobrze jeśli nie chcesz jeszcze dzieci ;) jeśli facet Cię kocha to powinien to zrozumieć ;)

Gość Myszka1516
On niema nic przeciwko :) dziekuje wam bardzo :*

Gość Myszka1516
On niema nic przeciwko :))