Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusia z pomyslamii

dofinansowania z UE

Polecane posty

Dziewczyny wiem ze niektóre z was prowadza własna dzialalnosc i napewno korzystały z dofinansowań z UE. Ja zamierzam otworzyc własna dzialalnosc uslugową. Zalezy mi na takim dofinansowaniu, ale nie wiem nawet gdzie tego szukać. Czy ktoś mógłby mi pomóc? Bylabym bardzo wdzieczna.

Gość to raczej pomoc dla dużych
firm małe firmy moga dostac coś z urzędów pracy

no tak ale ja jestem zatruudniona wiec nie moge sie zarejestrowac na bezrobociu. dostalabym wtedy coś 10 tys. to juz sprawdzałam ale niestety nic z tego.

podniose bo moze ktos cos wie dodam ze dopiero skonczyłam studia a słyszalam cos o takich dofinansowaniach na wląsna dzialalnosc dla absolwentów program pierwsza praca czy jakoś tak. Może ktoś wie coś wiecej?

Gość józio
jedyny sensowny byzmes-plan dla polek to przekwalifikowanie sie z bylej np. ksiegowej czy biurokratki ew. zmywakowej w prostytutke. mentalnosc prostytucka juz jest trzeba jeszcze tylko latarnie dokupic i zapas komdomow i byzmes czas zaczac

hmm powiedzmy ze wymyslilam cos innego choc twój pomysł tez nie jest glupi :P pomysl jest fajny i wiem ze nie zbankrutuje. kokosów miec nie bedę, ale podstawową pensje sobie z tego wyciągne a tyle mi styknie :) No ale żeby wyjac trzeba wlożyć, a z tym gorzej. Dlatego szukam jakiś inf o dofinansowaniach

Gość ja ci mogę włozyć
:p