Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a taka jedna 22

jestem głupia i załuje

Polecane posty

Gość a taka jedna 22

poznałam faceta na imprezie bawilismy sie spotkalismy sie na nastepnej za tydzien wział ode mnie nr. telefonu i odezwał sie na drugi dzien chcac sie spotkac ale troche za pozno napisał bo poiwedzmy ze o 16:30 a chciał sie spotkac na 19 obudził mnie i ogolnie srednio mi sie chciało;).......:O cały tydzien pracowałam na zmiane popołudniowa wiec nie dałam rady i jak odpisywałam mu na smsa o spotkaniu napisała ..ale jarek przeciez my sie na dzisiaj nie umawialismy, mówiłam ci ze bede mogła sie spotkac dopiero w przyszły weeken, a teraz naprawde nie dam rady bo juz jestem umówiona on napisał to szkoda. to sie jeszcze jakos zdzwonimy pozdrawiam ja napiałam ok to do usłyszenia pozdrwiam i myslałam ze sie odezwie .minał weekend i sie nie odezwał i jestem zła na sieie bo mam 22 lata ..000000 zero doswiadczen z facetami ostatnio na randce chyba byłam z 2 lata temu .jestem dziwica jestem atrakcyjna a ten koles był na serio zajebisty, az byłam w szoku ze sie chciał spotlkac , mówił mi komplementyi zamist sie znim spotkac, to zgrywałam niedostepna i zajeta i co szansa na miłe spotkanie mineła liczyłam ze go spotkam wczoraj ale go nie było:O

Gość a taka jedna 22
tylko ja własnie taka pizdowata jestem i odwagi mi brakuje z jednej strony ten sms był olewczy troche ale z drugiej to facet powinnien zabiegac o kobiete, i okazywac wiecej zainteresowania, widocznie nie ta to inna mogłam sie odezwac w piatek , od razu.a teraz juz troche głupio:O

Gość a moze by tak
wyslij mu sms-ka jsli sie wstydzisz zadzwonic

Gość kwakakaka
przestań się zgrywać, jesteś facetem - tym jarkiem i próbujesz się dowartosciować komentarzami na temat jakie to baby są głupie...ech szkoda gadać. wcale nie jesteś przystojny a ona nie jest dziewicą :P

Gość a taka jedna 22
hahhahaa tak to ja jarek:P

Gość a taka jedna 22
nie jestem jarek:D jestem monika:P prosze o powazne rady i wsparcie:D

nie przejmuj sie i nie pekaj napisz i juz, nie masz nic do stracenia i na nastepny raz nie mow od razu, ze dziewica jestes

Gość a taka jedna 22
czemu mam nie mówic:P jemu jeszcze nie mówiłam

Gość a taka jedna 22

Gość pepitka
napisz mu sms

Gość a taka jedna 22
zostane stara panna:(

Gość lolcia od bolcia
heheehh.... ja mialam podobnie.... zgrywalam niedostepna... potem sie z niego nabijalam nie wiem czemu... i sie chyba obrazil.... no a pisanie smsow nic nie zmieni

Gość a taka jedna 22
no ale moze jakbym napisała..... to chcoiaz bym sie spotkała i ne pluła sobie w bode ze go zlałam gorzej jak nie odpisze wtedy bedzie upokorzenie:O

Gość dasz rade
do taka jedna 22 ; Twój sms ma charakter "spie**alaj, nie mam czasu dla frajera", jeśli chcesz kontynuować znajomość, schowaj dume do kieszeni i napisz do niego

Gość dasz rade
do taka jedna 22 ; Twój sms ma charakter "spie**alaj, nie mam czasu dla frajera", jeśli chcesz kontynuować znajomość, schowaj dume do kieszeni i napisz do niego

Gość dasz rade

Gość a taka jedna 22
wiecie po tygodniu tak głupio sie odezwac

Gość a taka jedna 22
juz nie napisze mineło 8 dni chyba troche głupio sie odezwac juz szkoda moge liczyc tylko ze go jeszcze spotkam:O

Gość --------Jo----------
e tam głupio . napisz ze przepraszasz mialas duzo pracy itp i spyt\aj sie czy nadal chce sie spotkac. przecież się nie obrazi, najwyżej nie odpisz ei tyle

Gość kupujesz czy wynajmnujesz
dlaczego głupio? nie jesteście parą, to możesz się przecież odezwać niezobowiązująco; ...coś wymyślisz

Gość a taka jedna 22
dobra odezwe sie jutro ale trza cos napisac .....ale co:O???????