Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .lori.

wez to przeczytaj

Polecane posty

Gość .lori.

witam! mam pewien problem... odkad pamietam dreczy mnie pewna przypadlosc, sa to okropne bole nog, zwlaszcza kolan, promieniujace na cala noge, jako mala dziewczynka bylam u lekarza, dwokrotnie pobierani mi krew i stwierdzono ze... chyba se to wymyslilam. bole sa tak silne, ze zdarzalo mi sie puscic lezke, czesto zdarza mi sie to gdy nogi mi zmarzna, lub po dluzszym spacerze. nie wiem co to jest i co z tym zrobic. moze ktos cierpi na cos podobnego?? prosze o odpowiedzi

Gość .lori.
stosuje od dziecka przerozne kremy, masci i nic nie pomaga, najgorsze jest to ze lekarze minie wierza, jeszcze sie ucze wiec sadza ze to moja wymowka na zwolnienie z wfu... z rodzina nie mam co gadac... a kasy na prywacierza tez nie mam... myslalam ze to moze reumatyzm ale odwodzono mnie od tego...

moze masz RZS? moja kolezanka na to choruje. idz do lekarza szybko

Gość .lori.
niedobor wapnia? nie sadze... jadam praktycznie wszystko i zawsze... owoce ryby jajka mleko warzywa, nigdy nie mialam tego typu problemow, z brakiem np wapnia. tak sobie mysle.. czy to moze byc dziedziczne? moj ojciec ma grupe inwalidzka i byl operowany wlasnie jakos na stawy kolanowe, nie wiem dokladnie o co chodzilo ale wiem ze on tez miewa takie bole...