Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimi hito

zrywam z draniem! mam byc chamska?

Polecane posty

Gość mimi hito

zdradzal mnie notorycznie, sprzedawal klamstewka, mial dziesiatki tajemnic. teraz kiedy znalazlam sile by powiedziec mu zeby spadal, nie wiem sama czy powinnam mu wytknac te wszystkie rzeczy i zrownac z ziemia czy raczej odpuscic sobie tej przyjemnosci?

Gość mimi hito
no ale on jeszcze nie zrozumie zartu i ego mu urosnie

Gość mimi hito
acha, no to idz umyj sobie tego ta zgrzybiala muche ktora masz pomiedzy nogami. ale to juz!!

nigdy nie badz chamska... kobieta zawsze powinna byc kobieta. chlodna i zdystansowana :) a jak bedziesz sama to zbij wszystkie talerze i podrzyj jego zdjecia ale NIGDY nie okazuj zlosci przy nim :P

Gość ewinam
jak pokażesz mu złość, to pokażesz, że Tobie na nim zależało. na Twoim miejscu nie dałabym mu tej satysfakcji. jeśli cokolwiek miałoby mu dopiec, to wydaje mi się, że bardziej to, że odejdziesz jak gdyby nigdy nic, spokojnie z uśmiechem na ustach, jakby nigdy Ciebie nie obchodził. wiem o czym mówię. odeszłam w taki sposób od drania i miałam dziką frajdę widząc, jak się pieni i miota z bezsilności ;]

Gość mimi hito
dzieki za porady.chyba rzeczywiscie zachowam klase :P

Gość tyuf
powiedz mu, ze mial małego, albo jak przyjdzie pora, że nie dorównuje nowemu chłopakowi do pięt w sexie, itp, że dopiero teraz odkryłaś co to prawdziwy sex. to faceta powinno zabolec. a jak do tego chcesz byc chaamska, to powiedzto publicznie,