Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katy999

ojciec zdradza matkę

Polecane posty

Witam. Od 3 lat mój ojciec prowadzi podwójne życie. Zaczęło się niewinnie- kupił sobie drugi telefon żeby mieć jak to mówił \"drugi, bo tamten służbowy i dzwonią z pracy\". Kiedyś dorwałam ten jego telefonik i naczytałam się miłosnych smsów do jakiejś kobiety. będąc na mieście zauważyłam go z nią. Można powiedzieć że ją znam, moja matka też i niczego się nie domyśla. Co mam robić? Porozmawiać z ojcem/ jego kochanką/ czy powiedzieć mamie? ;(

Gość ehhhhhhhhh/
porozmawiac z ojcem na poczatek...

Gość ja bym powiedziala mamie
tylko, ze u mnie jest taka relacj ze jest moja najlepsza przyjaciolka i nie moglabym tego przed nia ukryc. powiedzialabym z lojalnosci.

Gość ehhhhhhhhh/
dlaczego nie pogadalas z nim wczesniej? Od kiedy to wiesz? Ogarnij sie, wez sprawy w swoje rece, ale to ojciec powinnien powiedziec twojej mamie o tym, nie Ty, mimo tego,ze to wiesz. Ty to mozesz w ostatecznosci zrobic, ale mama wtedy bedzie podwojnie cierpiala...

i co z tego, ze pogada z ojcem? to nie uchroni matki przed chorobami wenrycznymi czy hiv. gdyby ojciec byl fair nie doszloby do tego.

mysle, ze i tak bedzie cierpiec,a jesli dowie sie od dzicka tym lepiej, ze nie dowie sie na koncu od zyczliwych. powinna sie jak najszybciej dowiedziec, hyba ze wie ale udaje ze jest ianczej.

Gość chyba to musal byc facet autor
dowiedziec to powinna sie od meza :O pogadaj najpierw z nim, powiedz ze jak nie zachowa sie w koncu jak prawdziwy facet i nie powie o tym matce to ty to zrobisz.

Nie wiem co robić. Czasami mam ochotę wykrzyczec mu w twarz że wiem że właśnie do niej dzwonił pod pretekstem \"wyjścia na spacer\", że był u niej pod pretekstem \"wizyty u kolegi\"! Matce nie powiem, nie mogłabym... Jak pomyslę że może ją zarazić jakimś świństwem... Nigdy mu nie wybaczę!