Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wierząca ...

zachwycona uwielbieniem i cudami jego

Polecane posty

Gość Wierząca ...

zaczęlam uwielbiac Milosierdzie Boze wierze ze w nim tkwi cala nasza moc i spoczywa zycie nasze

Gość gfdsa
Ci podszywacze są okropni :classic_cool: też jestem wierząca

Gość łuhuhuhuhhu juz sie boje
buhahhaahhaha

Gość Wierząca ...
nie wiem jak mozna sie podszywac w takim temacie. Ludzie czy wy sie wogole modlicie?? ja lubie sobie odmowic rozaniec gdy jestem sama w domu, porozmawiac z Bogiem, powiedziec mu o wszystkim, wyzalic sie czuje sie dzieki temu lepiej czy jeszcze ktos to praktykuje?

Gość ja się modlę do pana naszego
jedynego lucyfera

Ogólnopolski Zlot Parkour?? to musi byc wyjechane! ;D

Gość no dokładniee
no ja tez rozmawiam z bogiem ale nic nie odpowiadał to zem sie wk.urwiła i juz nie rozmawiam bo i po co jak on nie mowi takie gadanie do siebie

Gość Wierząca ...
Boże przebacz im bo nie wiedzą co czynią... będe sie modlic o rozum dla was nawet nie wiecie jakimi jestescie grzesznikami, módlcie sie o przebaczenie do Milosierdzia Bozego a Bog wam odpusci wszystkie grzechy

wierząca? a wiesz, że Ty jesteś pyszna? a pycha to jeden z grzechów głównych. Jak śmiesz w ogóle nas ewangelizowac? masz grzech!! :D

Gość Wierząca ...
poprostu ciekawi mnie to która-który z was modli sie w domu niby wszyscy chodzą do kosciola a na codzien ile w nas wiary ? nie chce nikogo ewangelizowac bo wiara to indywidualna sprawa kazdego czlowieka, ale jesli juz ktos chodzi do kosciola niech nie zapomina o Bogu. Moze nie powinno mnie to interesowac ale uwierzcie mi z Bogiem zyje sie lepiej..

ja nie chodzę do kościoła. powiem więcej, mam odruch wymiotny jak widzę w niedzielę tych wszystkich obłudników ubranych w najlepsze odświętne białe stroje... idących do kościoła... (jest jakiś emot symbolizujący rzyganie? ) nie chodzę do kościoła, ale w Boga wierzę.

Moglibyscie uszanować czyjąś wiare i nie wypisywać głupot na tego typu topikach. Jeśli nei wierzycie, wasza sprawa, nei musicie. Ale nie musicie wyjeżdzać z chamskimi tekstami. Co zreszta nei swiadczy o waszej wierze/niewierze tylko kulturze :o

Gość Wierząca ...
nie jestem starą dewodą ani wiernią słuchaczką Radia Maryja, jestem normalną młodą dziewczyną, ale patrze na ten świat i zaczynam wątpic w ludzi. Wiara w Boga zawsze pozostaje. Kazdego dnia modle sie przed Bogiem, ufam mu i wiem ze kazda rzecz jaka mnie spotka w danym dniu pochodzi od Boga. a na konic dnia dziękuje mu za spotkanych ludzi, za piekny dzień, za to ze moglam sie nim cieszyc.. i prosze o spokojną noc. Mowie wam czuje jego opieke nademną :) to jest wspaniale

ja wierze(chociaz ostatnio zwątpiłam) ale do Kościoła nie chodze i nie modlę sie. A wszystko co mam zawdzięczam tylko i wyłącznie sobie.

Gość Wierząca ...
aky... ale jak mozna wierzyc i nie praktykowac ? Wydaje mi sie ze nie ma czegos takiego, albo sie jest katolikiem i modli sie w domu Boga albo sie nim nie jest. A idziesz do kościola dla innych czy dla siebie ?? Po pierwsze to odowiedz sobie na pytanie czym jest dla Ciebie pojscie do kosciola ? Jezeli zrozumiesz ze idziesz tam by ogladac Boga w najczystszej postaci, rozmawiac z nim za pośrednictwem kapłana, skupic sie.. to wtedy uwierzysz w prawdziwy sens chodzenia do koscila

ja tez czuję nad sobą opiekę Boga, słucham Radia Maryja (teraz już rzadziej, kiedyś częściej :P lubie przeczyc stereotypom. po prostu denerwują mnie obłudni ludzie, ale nie mówię, że Ty taka jesteś.

Gość Wierząca ...
swoją drogą nie wiedzialam ze jesteście tacy... trudno wasz wybór. Ale i tak dzis sie pomodle za tych niewierzących aby wstąpili na własciwą droge. Jaki jest sens zycia bez Boga, w co wy tak naprawde wierzycie? skoro nie w Boga ?

Gość Wierząca ...
Myslisz ze wystarczy Ci to ze idziesz raz w tygodniu na msze niedzielną ? wystarczy ze modlisz sie tylko w tedy ? modlitwa to rozmowa z Bogiem, trzeba z nim rozmawiac jak najwięcej, tu nie chodzi o wyklepane regułki z ksiązeczki. Modlitwa wlasnymi slowami jest najlepsza, bo pochodzi z wlasnego serca.. Ale to wasz wybór..

Gość Wierząca ...
ja tez mialam zwątpienia bo kto ich nie ma ? Ale zrozumialam ze zycie z Bogiem jest o wiele przyjemniejsze, duzo wędruje po górach. Gdy podziwiam to wszystko na dole, dziękuje Bogu za te wspaniale widoki za to ze moge je oglądac. Wiem ze ktos to musial stworzyć i wierze ze to był On.

Gość Wierząca ...
pozatym jezeli ktos mocno wierzy w Boga w modlitwe wierzy w to ze Pan Bog go wysłucha to naprawde tak sie stanie. Tylko trzeba wierzyc zawsze a nie tylko wtedy gdy ma sie problemy, Bog nam pomoze we wszystkim ale musimy mu okazac swoją milosc i nie zapominac o nim

a ja teraz przyjąłem szkaplerz i też się modle Tajemnice Różańca Świętego Różaniec jest jak miecz i tarcza przeciw złu http://xtomasz.wordpress.com/2007/12/17/tajemnice-rozanca-swietego/ by dobrze odmówiony Różaniec każdy powinien się modlić z intencja za kogoś i przy modlitwie rozmyślać mękę pańska niektóre OBIETNICE MATKI BOŻEJ ZA ODMAWIANIE RÓŻAŃCA ŚW Ci, którzy będą szerzyć nabożeństwo do mojego Różańca, otrzymają ode mnie pomoc w swych potrzebach. # Otrzymałam od mego Syna zapewnienie, że czciciele mego Różańca będą mieli w świętych niebieskich przyjaciół w życiu i w godzinie śmierci. # Ci, którzy wiernie odmawiają mój Różaniec, są moimi dziećmi – prawdziwie są oni braćmi i siostrami mego Syna, Jezusa Chrystusa. # Nabożeństwo do mego Różańca jest szczególnym znakiem Bożego upodobania.