Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ahahahahhahaa

Czy zdarzyło się być na weselu na którym jedzenie było paskudnie niedobre ???

Polecane posty

Gość ahahahahhahaa

Ja ostatnio bylam na takim wiejskim weselu w remizie oczywiscie byl katering a jedzneie szkoda słów..nie da sie opisac.. wszystko bylo niedoprawione i niedosolone.. stawalo w gardle takie niedobre bylo .... najgorsze ze gotowaly takie kucharki biedne które mialy brudne ręce i chodzily do kibla sikać a potem ja tez bylam w kiblu i widzialam niechcący ze nie myly nawet rak ani nic i tymi łapami kroily sałatki .. surówki nie dalo sie zjesc zadnej a kotlet schabowy byl jak podeszwa mizeria byla taka ze tylko ogórki posiekane bylejak były i bez smietany i nieposolone!!! poprostu masakra! byla tez potrawa z jakiegos tanuiego mielonego mięsa i do tegop rozgotowany ryż.. no kurwa opisac sie nie da jakie niedobre wszystko a do tego po jedzeniu biegaly nonstop muchy a do kibla sie wejsc nie dalo tak bylo brudno i stado much tam bylo ..a z kosza na smieci tak smierdzialo ze sie wytrzymac nie dalo .. na poprawiny bylo to co pierwszego dnia ..resztki same ..ieliscie tak kiedys w zyciu ?

Gość a sobie sama posolic nie
moglas? Jakby posolily to ktos inny by stwierdzil, ze przesolone :P Ja mizerii nie sole, w ogole nic nie sole. Mi pewnie by smakowalo ;) No pomijam oczywiscie fakt higieny. Ale smak to rzecz gustu ;)

Gość ja kiedyś byłam
na weselu jedynaczki szmalownych rodziców,co w innym mieście mieli knajpę.Wesele w zimie w nieogrzewanej remizie,kosta taka,że widelca nie szło trzymać,jakies trzy smieszne piecyki gazowe włączone,wódka tak okropna,gdzieś u ruskich na bazarze kupiona.Goście weselni sami kupowali normalną wódke w nocnym sklepie.Jak przyszliśmy na poprawiny to ich wódka stała na stołach nieruszona a pod stołami i w koszach puste butelki po wódce ze sklepu.