Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestemlaska

co was odrzuca w facetach???

Polecane posty

Gość jestemlaska

ja zauważyłam ostatnio, że nie cierpię takich szerokich, mięsnych łydek wystających spod szortów... nie cierpię, Boże, jak nie cierpię. gapię się zawsze z obrzydzeniem w autobusie na takie i nie mogę oderwać wzroku, jak od czegoś wstrętnego, jak od martwego zwierzęcia albo wypadku. może jestem nienormalna...

Gość doradca 500 zł sie należy
masz ze soba jakis problem... to jedyny wniosek , który mi sie nasuwa

Gość ser na napletku
i nieświeży oddech :o

Gość huhuhuhu
No. Chyba jednak jestes troche walnieta :P Jedyne co moze mnie wkurzac to glupia geba, ale nie lydki, sory.

Gość po pjersze
dżaponki na brzydkich stopach :(

Gość monikasedzina
Ja też mam szczerze mówiąc taką obsejsę - zawsze mam ochote rozdawać dosłownie za darmo Benzacne zapryszczonym kolesiom, którzy próbują mnie poderwać. Nie mogę znieść pryszczy u faceta, no nie jestem w stanie. Mam ochotę im mówić zawsze: "Posmaruj się, wróć bez pryszczy, to pogadamy". Ale nie robię tego, są we mnie jednak resztki uprzejmości...

Gość Szczypta mądrości
Mnie mężczyzna odpycha jako mężczyzna. :)

Gość huhuhuhu
Straszne, mowicie jakbyscie same byly nie wiadomo jakimi pieknosciami. A rzeczywistosc na pewno jest smutna dla was....

Gość jak głupi i śmierdzi touciekam

Gość lena.milena
pryszcze mnie dobijają też na maksa. nie dałabym rady chyba kogoś takiego dotknąć, także rozumiem.

brak szacunku do kobiet epatowanie kasą i szpanerstwo opowieści o niezliczonych podbojach miłosnych i złe wyrażanie sie o swoich ex

brak szacunku do kobiet tendencje do kłamstwa cwaniactwo

Gość gruszkakula
Chamstwo, szpanerstwo, zbytnia pewność siebie. Nieprzyjemny zapach (czy to z ust, czy np. zapach niemytego ciała). Bardzo duża tusza (nie mówię tu o solidnie zbudowanych miśkach, ale o naprawdę zapuszczonych grubasach). Wąsy. Włosy tłuste albo nażelowane połową pudełka żelu.

Gość alan wilder
-jak nie dba o siebie... Musi być zawsze pachnący, używać dobrych perfum, nosić porządny zegrek na ręce i nosić porządne buty... Nie cierpie sportowego obuwia( chyba ze jest gdzies na plazy itp to wiadomo ze nie wyskoczy w eleganckich butkach i nienaidze tez włosów na żel bleeh.. Musi tez dbać o dłonie i zęby... - poza tym nie cierpie chamstwa, zarozumialstwa, plotkowania i sknerstwa oraz braku poczuia humoru... hmmm to by byly chyba najwazniejsze cechy których nie zniosę

Gość Eva8282
facet musi pachnieć - tacy niedomyci odpadają w pierwszej kolejności. I jeszcze krzywe zęby... Sama nie miałam najprostrzych ale sobie wyprostowałam i teraz są piękne.

Gość Eva8282
aaa.. i jeszcze odrzucają mnie takie znoszone, sprane swetry - a jak jeszcze są takie skulkowane i noszą ślady sierści pasa lub kota to już zupelnie mnie to osłabia..

Gość a dlaczego zaraz
Na pierwszy rzut oka: wąsy. Na drugi rzut oka: niechlujstwo.

Gość alan wilder
odrzuca mnie tez jak taki padalec idzie do knajpy w dresach ogolnie nie cierpie dresiarstwa

Gość a ja jestem roześmiana
mnie wkurzają brzydkie zęby :O brzydkie obgryzione paznokcie :O za długie paznokcie w nogach :O wąsy :O śmierdzący pot spod pach :O :O i tam dłuuugie włosiska nie znoszę łysych jak kolano nie znoszę gościa z długimi włosami :O Boże a jak ma je tłuste , długie i niechlujnie upięte :O :O Facet powinien pachnieć , mieć króciutką fryzurkę, może być lekko wyżelowana ale lekko!!! może być leciutka bródka :) ale nie musi :) Nie wiem dlaczego ale goście w białych spodniach mnie rajcują :D :D ... a ja mężatka jestem :)

Gość alan wilder
dla mnie nie moze miec zadnych bródek, zajadów itp. Koszule najlepiej przewiewne, pól sportowe ale pasujace tez do marynarki.

Gość alan wilder
Biale spodnie sa ok pod warunkiem ze facet ma zgrabny tyleczek :P

ciekawe pytanie, mianowicie : jak maja ogromne wagry ( przewaznie gornicy), przechwalacze, szpanerzy, lalusie, irokezy i te sprawy, wykolczykowany pysk, bajeranci, babierze, makijaz u facetow ( mam na mysli podklad, puder), zajadki, hamstwo, smierdzacy oddech, miesniaki ze szpetnym pyskiem a o mniemaniu niewiadomo kim by byli, trzymanie fajki slim jak baba i nie zaciaganie sie

Gość i po co to piszecie
skoro wy takich facetów sobie wybieracie :P

Gość alan wilder
Mirela skąd jestes?? ja mieszkam w miescie górniczym i zgadzam sie z Toba w 100% ze górnicy to straszni brudasy haha

Gość katja00071
po pierwsze : niechlujny wygląd ( nie musi nosic spodni na kancik ale żeby miał ubranie wyprane i wyprasowane ) po drugie : nieświeży oddech po trzecie : przechwalanie się na temat seksu ( a rzeczywistość bardzo odbiega od samooceny ) po czwarte : niedbanie o higienę...ponizej pasa!!!