Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurwio... na czarownica

czy zasluguje na cos procz pogardy?

Polecane posty

jestem brzydactwem. MAM -spiczasty duzy nochal, na dodatek garbaty -krzywe zółte zeby -blisko osadzone małe oczy CZY ZASLUGUJE na cos procz pogardy?

Gość rtyhju
a moze zaslugujesz na wybielenie zebow i dobrze dobrany makijaz do blisko osadzonych oczow........... z kazdego potwora mozna zrobic dame

Gość lalineczka
Jakoś nie zauważyłam, żeby po ulicy chodziły same miss. Zobacz ile dziewczyn ma kiepskie rysy czy figurę i jakoś żyją:) Nie dramatyzuj! Dobra fryzura, wybielenie zębów, odpowiedni makijaż(podmaluj oczy w odpowiedni sposób) i usmiech:)

mylisz sie, ze mną nic sie nie da zrobic, a brzydactwu makijaz nawet nie pomoze. zebym chciaz miala figure ok, ale jestem chuda -wygladam jak anorektyczka(chuda, ze az krzywa), mam chude jak patyki nogi rowniez krzywe, male cycki.... zesz kurwa wszystko nie takie. Bog musial miec dobry humor tego dnia co mnie stworzyl;/;/

Gość doradca 500 zł sie należy
no... bo gdybyś chociaż z usposobienia była miła i zachęcająca... :O

i nie mydlcie mi oczu. takich dobrych rad udzielają lkaski,ktore mają wszystko na miejscu... i gdzie ta jebana boska sprawiedliwosc, gdzie jednemu dają wszystko-urode, kase, kochajacą rodzine, mądrosc... a drugiemu we wszystkim szczedzi....ja pierdole... zebym chociaz familie miala normalną;/;/;/

doradca to co mam byc mila dla wszystkich i dobra bo kurwa mam zjebany ryj?pierdole to! kiedys sie pilnowalam ale to na nic. zyskalam tlyko wiecej chetnych ktorzy chcieli mi wejsc na łeb!

kurwa ja pierdole ale jestem wkurwiona na Boga! chyba tylko idiota mogl stworzyc takie paskudztwo! na swoj wlasny widok w lustrze dostaje szału i robie sie nerwowa! nienawidze!

a najgorsza jest mysl, ze nigdy nie spełnie swoich marzen, nie poswiece sie swoim pasjom, nie zaloze rodziny(nie chce przekazywac tak zjebanych genów dzieciom). O dziwo rodzenstwo niebrzydkie, rodzice tez a ja taka wyroslam.... ZA JAKIE GRZECHY

ej nie wchodź na temat wiary, bo możesz kogoś urazić.Miaj pretensje do siebie, że nie potrafisz nic ze sobą zrobić oprócz narzekania.Wybiel te zęby i idź do fryzjera.Z twarzą nic nie zrobisz.Każda potwora znajdzie swego amatora, a nikt nie chce takich sfrustrowanych dziewczyn.

zbieram na operację, może się zrzucicie?

nawet moj stary powiedzial, ze byłam ładniejsza w dziecinstwie a teraz mi sie zrobił taki nochal. mówił to z pretensją do mnie.... jakby to kurwa moja wina byla............ ZWARIUJE!

wiesz mała pieprze to ze moge kogos urazic. j a jestem urazona ze mam taki ryj i co!??!?!?!

Nie ma tu niczyjej winy. Zawsze w produkcji trafiają się jakieś braki. A to sztanca krzywo pójdzie, a to materiał wadliwy. Podobnie i w procesie reprodukcji. Czasami trafiają się felerne egzemplarze. I po to jest dobór naturalny (czyli niewielkie powodzenie takich osobników) aby się ten felerny zestaw genów nie rozprzestrzeniał. Pocieszę Cię (może). Ja też tak mam.

chuj tam, ja mam pretensje do boga . acha i przylaczam sie do podszywacza- zrzuta na operacje plastyczne, minimum 5 ich bedzie zebym mogla wyjsc do ludzi

moim zdaniem szczuplosc to zaden problem,teraz jest moda na XXXS dziewczyny...twoim najwiekszym problemem jest nos,wiec zbieraj na operacje,jesli tak ci przeszkadza,to wez go zooperuj,przeciez teraz taka operacja to nic takiego.ponoc w ladku zdroju sa najlepsi specjalisci od nosow:) ubieraj sie dziewczeco,kolorowo i najwaznijesze duzo usmiechaj-nie wierze,ze nie zwrocisz niczyjej uwagi.

ależ zwróce i zwracam-na taki okaz brzydactwa kazdy zwróci uwage. W swiecie kultywującym piekny wyglad nie ma miejsca dla mnie. rzeczywistosc chce sie karmic ladnymi buziami.

Gość yfjgjgyygjygj
dziocha a wez to pierdol.

Gość taki jeden co pytac lubi
Jak bys uzywala lepszego jezyka niz wulgaryzmy co chwile to by bylo lepiej wyglad mozna naprawic :)

demonizuje?jakbys mnie zobaczyla to bys nazwała demonem. kurwa czemu mam takiego pecha jebanego. zebym wygladala inaczej wszystko byloby prostsze!!

jakbys wyglądał tak jak ja nie dziwilbys sie ze klne:]

Gość yfjgjgyygjygj
buahaha latwo wam mowic, ze ma byc pogodna, usmiechac się i byc mila, jak ona jest sfrustrowana i wkurwiona swoim wygladem i kazda osoba ladniejsza od niej(czyli wiekszosc) ja denerwuje. Kurwa sami sie usmiechajcie, jak dziewczyna w lustro nie moze patrzyc. Przejebane.... musisz zebrac w sobie sile i PIERDOLIC TO!

ja bylma gruba,ale naprawde gruba...163cm, 84kg...myslalam,ze jak schudne to cale zycie sie zmieni,ale tak nie jest..to tylko wyglad..i tak jak ktos jest zgorzknialy,to zycie bedzie takie samo. ogladalam program o dziewczynie na wozku inwalidzkim..do tego miala cos tam z koscmi i byla karlowata,cialo bylo znieksztalcone...ale byla tak niesamowicie wesola,lazila na dyskoteki,ma mnostwo przyjaciol i dobre zycie:) az milo bylo popatrzec:) a i jeszcze jest z mniejszosci narodowej,widac po ciemnej skorze i specyficznych rysach....i co ty na to?

nie zamierzam wystawiac sie na posmiewisko, poza tym na zdjeciach i tak wychodze dosc ładniej niz w rzeczywtistosci. Słuchajcie i nie w tym rzecz jak jedna osoba mi tu sugeruje, ze to ma zwiazek z niską samooceną czy zaniedbaniem. Mysle, ze zrozumieją mnie osoby o podobnym wygladzie,ktore wiedza co to znaczy byc brzydactwem... a wy ładni-gdyby byla mozliwosc oddalabym wam moje cialo na jeden dzien zycia....ciekawe czy potem dalej byscie dawali rady typu-usmeichaj sie.... taa usmiechaj sie tym krzywym ryjem i jeszcze pokazuj te swoje zólte krzywe kły....

zadnych zdjęc. Nie zamierzam wystawiać się na pośmiewisko. Jestem taka zfrustrowana, bezradna, że nie macie pojęcia. Nie umiem pogodzić się z myśla,że wyglądam tak a nie inaczej. Ja juz chyba nawet nie umiem płakac...