Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rzucanie w ciąży

rzucanie palenia w ciąży

Polecane posty

Gość rzucanie w ciąży

Hej! Mam pytanko. Nie planowałam na razie ciąży, ale tak się zdarzyło że w niej jestem :-) Jest tylko jeden problem. Palę od ponad 2 lat. Jak tylko się dowiedziałam o dzidziusiu to przestałam, ale bardzo źle się czuję - może z tego powodu. Ostatnio dowiedziałam się od koleżanki, że w ciąży nie wolno od razu rzucać palenia, tylko stopniowo bo to zbyt duży szok dla organizmu i może zaszkodzić dziecku!! Co wy na to bo mam dylemat??

Gość ja paliłam chyba ze 13 lat
i rzuciłam i Ty zrób to samo!!!!!!!!! Gadanie o szokach dla organizmu to dla mnie bzdety.Ty palilas tylko 2 lata wiec tymbardziej!

Gość migdalka
Ja tez palilam i dowiedzialam sie ze jestem w ciazy. Rzucilam od razu i koniec z papieroskami...zadnego szoku nie bylo. Tobie tez sie uda!

Gość I JA TEZ
PALIŁAM OKOLO 10 LAT I RZUCIALM I TERAZ JEST MILO ISC NA USG I USLYSZEC LOZYSKO CZYSTE SLICZNE.......... A NIE JAK NIEKTORE MAJA ZWEGLONE WRECZ WIEKSZA KRZYWDE BYS ZROBILA PALAC

ja paliłam około 8 lat po paczce dziennie ale jak tylko zobaczyłam 2 kreseczki to rzuciłam. Zdrowie dziecka najwazniejsze i takie gadanie o stresie podczas rzucenia to głupota...ciąza to najlepsza motywacja, pomęczyłam sie może z tydzień, a teraz mój synek ma juz miesiąc i nawet nie myslę wrócić do nałogu.