Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość walcze wlacze

WLASNIE DZIS RZUCILAM PALENIE

Polecane posty

Gość walcze wlacze

po 11 latach palenia paczki dziennie dzis razem z moim partnerem postanowilismy rzucic palenie. kto przez to przechodzil?

Gość Magd_us_1983o2.pl
Ja z mezem miesiac temu rzuciliśmy palenie

Gość walcze wlacze
i jak Wam idzie?

Gość Magd_us_1983o2.pl
Najgorszy jest pierwsze trzy dni a potem juz da sie wytrzymac Zaopatrzcie sie w cukierki bo bedzie wam brakowalo czegos w buzi

Gość Magd_us_1983o2.pl
juz o tym nie myslimy na poczatku sie balam ze jek pojde do mojej mamy w odwiedziny (palacej) to nie wytrzymam ale powiem ci teraz ten zapach mnie odrzuca

Gość Magd_us_1983o2.pl
pomysl o plusach po pierwsze bedziesz miec ladniejsza cere nie bedziecie smierdziec papierosami i zaoszczedzicie kupe kasy my w tym miesiacu zaoszczedzili 400 zl

Gość walcze wlacze
nie nie my postanowilismy nie zapychac sie cukierkami wiec zakupilam 3 kilo bialych winogron:P no wlasnie boje sie najbardziej poczatkow bo to dopiero kilka godzin amnie juz kusi

Gość walcze wlacze
no wlasnie caly czas mysle o plusac, wymieniam sobie w glowie co np mozemy kupic za te pieniadze:)my oboje palimy po paczce dziennie wiec wychodzi to okolo 550 zl miesiecznie na papierosy. a to duzo, mozna sobie za to sporo kupic. no i oczywiscie zdrowotnie, zaoszczedza sie tez na kosmetyczce ktora musi pozniec ta cere czyscic:) same plusy:)

Gość Magd_us_1983o2.pl
Dasz rade nie mysl o tym pusc se jakas fajna komedie albo idzcie z mezem na spacer musicie sie czyms zajac dacie rade trzymam kciuki za was pozdrawiam za miesiac bedziesz z siebie dumna i dawala rade bedziesz innym potrzebujacym

Gość Magd_us_1983o2.pl
rocznie to wychodzi 6600 pomysl co za to mozesz miec ja zbieram na wakacje w przyszlym roku zeby nam to jakos wynagrodzic to poswiecenie

Gość walcze wlacze
dzieki Magda:) faktycznie warto jest sobie wlasnie taki cel postawic, na cos te pieniadze odkladac:) ide po sloik bedziemy wrzucac po 9 zl dziennie kazde z nas :)