Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lucca56456

FACET SKNERA

Polecane posty

Gość lucca56456

Ijak z takim żyć? rozlicza się z każdej złotówki choć super zarabia.

Gość Comigrozi
najlepiej sama zarobić na siebie 🖐️

Gość fgfdfd
a moze ty wydajesz za duzo a nie on jest sknera . ?

Gość ollllllo
mam takiego, troche mi zajelo go nauczyc odrobiny normalnosci a czasem ma to swoje plusy bo np dom kupujemy za gotówke

Gość lucca56456
ja na siebie zarabiam, i nie wydaję jego pieniędzy .On czasami zachowuje się jak wieśniak.Ostatnio zaprosił mnie i moja koleżankę na kolację , w drodze do restauracji stwierdził ze za drogo wyniesie go to kolacja więc może zamówimy sobie pizze i pożniej pojdziemy na piwno.Wsydze się za niego zcasami.

Gość miska zbyśka
no nie zly frajer ..to po co zapraszal? mogl to wczesneij przemyslec? a na alkohol i fajki tez tak skapi? faceci sa nienormalni

Gość lucca56456
właśnie o to chodzi ze jara fajki jak smok i zanim mnie poznał to co weekend w dyskotece przepuszczał kilka stówek

Gość lucca56456
wstyd mi za niego.Zaprosilismy do siebie kolezanke do domu,i on zażartował ,że jak 1szy raz przychodzi się do kogoś to trzeba kupić prezent ;/ ;/ ona nie wiedziała co powiedziec i mowi ze kupi flaszke ,mi mina zrzedła i juz cały wieczor mialam zepsuty

Gość miska zbyśka
moze chce ci pokazac ze nie pozwoli wydawac kasy na byle co wedlug niego bo frajerzy uwazaja z e baby za duzo wydaja na ciuchy i kosmetyki i na to zaluje a moze chce cie sprawdzic c zy lecisz na aakse? nie wiem zapytaj najpiej

Gość lucca56456
poznaliśmy się jak nie miał pracy ,pozyczałam mu kase,wieć wie ze nie jestem z nim dla kasy. Najgorsze jest to ze on ma taki własnie chooojowy charakter,

Gość lucca56456
niektórzy ludzie na chleb nie maja i nie biadola tak jak on,on ciągle mówi jakie to wszystko drogie i ile ma rachunków do opłacenia.masakra

Gość lucca56456
kochaałam go ale teraz jak poznalam jego character nie chce kogoś takiego przedstawiać swojej rodzinie

Gość lucca56456
miał ktoś podobany problem,nie wiem co mam robić