Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Viky81

Depilacja intymna która metoda najlepsza?

Polecane posty

Hej dziewczyny mam taki problem,że nie wiem jak ogolić sobie cipke tzn. wiem jak ale nie znalazłam idealnej metody dla siebie.Po golarce włosy odrastają mocniejsze,trzeba golić często i tp.Depilatorem boli niemiłosiernie włoski wrastają z czego robią się ranki i ropne krosty...nawet zostają blizny :o masakra,pastą cukrową boli jak po depilatorze robią się ranki i siniaki.Sama już nie wiem co mam robić :( Macie jakieś sposoby np wosk wypróbowany albo jakieś kremy do depilacji,dodam iż jestem brunetką więc zdajecie sobie sprawę jaki mam mocny zarost po wielu latach golenia maszynką.Mam jeszcze pytanie jak golicie te partie głębsze tuż przy pochwie? Ja w tym miejscu mam maleńkie znamię którego nie mogę zgolić maszynką,a depilator odpada więc jak Wy to robicie? Nie chodzi mi o brazylijską tylko o paseczek gdzieś na 3cm.Bardzo proszę o obszerne komentarze :)

Gość humka
ja tez sie gole maszynka..a potem balsamem smaruje.Niekiedy mam krostki jak za czesto sie depiluje:-)

Gość humka
aha czyli trzeba czekac kilka dni? dziekuje za porade..pozdrawiam:-)

Gość ja woskiem ale
uwaga woskiem tzw twardym nie takim samym jak do nóg tylko specjalnym do bikini latem na brazylijke w zimie zostawiam sobie pasek powtarzam go co 4-5 tyg we wrocku robi to Pani Agnieszka koszt przystepny /071/355-69-27 od 14-20 godz naprawde polecam

Gość humka
:-)

ja sie sram z maszynkami woskami itd bire krem do depilacji i już!!!

Do wrocka to ja mam całą Polskę chodzi mi o bardziej domowe sposoby :)

Ja maszynka plus kemogelem smaruje z apteki i jest extra gladziutka bez krostek:-)

Taka masc w gelu ktora łagodzi skutki depilacji :-) dostepna bez recepty.Mnie polecił ja gin jak zapytalam dlaczego mam krostki po depilacji..polecam :-)

Taka masc w gelu ktora łagodzi skutki depilacji :-) dostepna bez recepty.Mnie polecił ja gin jak zapytalam dlaczego mam krostki po depilacji..polecam :-)