Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maslanka

wczoraj prawie to zrobiłam..i ..MAM PROBLEM!!!Prosze Was...

Polecane posty

Dziewczyny ratujcie mnie,jestem dziewica ale kurde no wczoraj mnie poniosło....i pozwoliłam sobie a coś więcej:)facet był bez gumy,pare razy doszło do pewnego zblizenia ale nie do końca,...bo bolało a ja sie bałam a....gum nie miał hehe:)ale skoro mam błone dziewicza nie trwało to długo i nie było wytrysku(oczywiscie nie licząc tych ich płynów:))to mogło do czegoś dojść???Naprawde nie wszedł daleko:)ech:(

tym razem pomyslalam tym drugim....Zapomniałam dodać ze choruje od dwoch lat na hiperprolaktynemie a z tym wiąze sie niepłodność u wiekszosci chorych...

O to mi chodzi że ja nie jestem pewna czy u mnie też wystepuje bezplodnosc bo doktorka powiedziala ze roznie bywa,dopiero podejmujac starania o dziecko wychodzi czy jestem zdolna czy nie...To jest taki paradoks bo chce miec dzieci ale nie teraz,wtedy to nie wiem co bym zrobila...I jednoczesnie mysle ze chcialabym byc chora bo daloby mi pewnosc ze nie zaszlam ale z drugiej chcialabym sie z tego wyleczyc......

Gość co za ludzie 1 1 1
ten \'płyn\" też ma plemniki błona tak jak i stosunek przerywany nie daje pewności przecież błona to nie tama, może mieć mnóstwo \"dziurek\" przez które plemniczek tylko śmignie

Gość Odpowiem bo co
nie jesteś w ciązy, spoko :)

Pewnie nie jesteś w ciąży :) Sam preejakulat nie ma zdolności do zapłodnienia, tzn. naukowcom do tej pory udało się ustalić, że zawiera pojedyncze zdrowe plemniki i dużo kalekich lub wadliwych, które na pewno nie zapłodnią komórki. Pojedyncze plemniki nie dadzą rady dotrzeć do jajeczka, czasem są ich miliony a nie dochodzi do zapłodnienia. Na następny raz - szklanka wody zamiast.

dakota-dakota---->dzieki wielkie troche mnie podbudowałas:*Taka jestem przez to dowalona,o niczym innym nie mysle..:(nie o to chodzi ze dzidzia bym nie chciala,tylko przeraza mnie co byloby w domu...nawet sobie nie wyobrazasz...Dziecko chce miec ale nie teraz,jeszcze nie pora...Wyzej ktos sie wypowiedzial ze blona to nie zapora...tez w ten sposob myslalam...Ja nie wiem co mi sie stalo ze mnie tak ponioslo i pozwolilam na taka bliskosc:(nie trwalo to dlugo,a ja teraz mam stracha juz na to nigdy nie pozwole,albo zaopatrzy sie w gumy albo nici:):(:(:(ech...

Gość ginekolog.......
ejakulant wydobywajacy sie z członka przed wytryskiem nie zawiera plemnikow i zostało to udowodnione naukowymi badaniami,ale nastepnym razem mysl głowa bo błona nie jest zadna osłona...

Gość aaangel19
napewno nie jestes w ciąży nie martw sie:) ja z moim facetem zawsze robimy to bez dopiero kiedy on czuje ze bedzie dochodzil to zakłada;)

Gość girl and woman
nie boj sie, nie jestes w ciazy.. ale pamietaj zawsze o gumce- przynajmniej pozniej nie musisz sie martwic, a jesli boisz sie tez w gumce to rob to w dni nieplodne czyli podwojne zabezpieczenie