Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jananecie

pyt. do wszystkich, ubior

Polecane posty

Gość jananecie

chcialam znac opinie osob niealeznych, patrzacych obiektywnie na innych. Jestem juz matka dwojki dzieci, mezatka, mam 25 lat ale wlasnie wygladam na max 18!!!Kazdy mi to mowi, czasem nawet w sklepie zadaja dowod. Mam figure jak nastolatka, jestem dosc zgrabna ale nie o to chodzi, nie chwale sie, nie szczyce ani nic z tych rzeczy. Chodzi o to ze uwazam, ze mi jako matce i zonie, w tym wieku nie przystoi ubierac spodniczek takich krotkich jak nastolatki nosza, bo takowa nie jestem. Z domu jak wychodze to przewaznie w towarzystwie dzieci. Maz uwaza inaczej, ze skoro fajnie wygladam, ze mu sie podobam to powinnam i moge nosic takie ciuchy, Kto ma racje?? Jak byscie postrzegaly taka osobe jak ja w ciuchach dla 18 latki, krotkie spodniczki, modne bluzeczki?? Wiem ze problem banalny ale chce znac wasze zdanie, pyt zarowno do dziewczyn jak i facetow.

Gość jananecie
oczywiscie nie chodze w workach po ziemniakach, w garsonkach i takich rzeczach ale np spodnice juz najkrotrze to do kolan, nie krotsze

no chyba sama sobie odpowiedzialas: 25 latka w ciuchach dla 18 to nie to samo :) a tak powaznie to mysle ze umiar to podstawa niezaleznie od wieku i pełnionej roli

Gość mandarowa
wg mnie moda jest teraz taka ze kazdy znajdzie cos dla siebie i wlasciwie kobiety ktore maja 40 lat chodza podobnie ubrane do 20latek nie mowie tu o mini...wiec wg mnie mozesz smialo ubrac mini tylko takie zebys miala tyłek przykryty:P chociaz sama zzwolenniczka mini niejestem i wydaje mi sie ze to nie jest ostatni krzyk mody

Gość jananecie
nie chodzi mi o mini ale takie krotkie spodniczki, mam kilka w szafie bardzo ladne ale wlasnie cos jakby dla 18-latki, takie nie obcisle ale rozkloszowane, do polowy ud. Tez nie jestem zwolenniczka pokazywania tylka i stringow i nigdy nia nie bylam

Gość gugunia
jesli to nie mini to mozesz nosic bo troche nie wypada z dziecmi i z mini...a co po cizy pewnie masz flakowaty brzuch?

Gość gugunia
i po ciazy masz nadal plaski brzuch?

Gość jananecie
no tak, wlasnie po dwoch ciazach brzuch mi sie nie zmienil, a nawet waze 3 kilo mniej