Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaskaaaa

mam 158cm wzrostu,co sądzicie?

Polecane posty

Gość huhuhuhu
taaa zazdroszcza ci, 170 to idealny wzrost dla dziewczyny, a przecietny wzrost chlopaka to cos ok180 wiec nie gadaj glupot

Gość podszyw podszywowaty
ale co niektórzy są naprawdę wredni.. gdzie masz napisane ze 170cm to idealny wzrost dla kobiety?? a ok 180 dla faceta?? a skad wiesz, czy nie sa przerosnieci jesli tyle maja??

faceci 180 cm przerośnięci????? :O 180 to wcale nie jest wysoki facet :O

Gość 198cm
Wzrost nie ma znaczenia, ale przyznam że podobają mi się głównie niskie ok.150-155, a zwłaszcza jedna....

Gość huhuhu
napisalam ze wedlug mnie 170 to idealny wzrost, ani za malo, ani za dużo, a jesli chodzi o facetów to coś ok. 180 cm to przecietny wzrost polaka, takie są statystyki

Gość VerdensEnde
wada, bo wtedy nie możez mieć fajnej figurki (długie nogi, długa szyja, kiobiecie dłonie z długimi palcami ...żadna niska kobieta tego niestety nie ma) ale w końcu nie na to się patrzy. Niska kobieta może nosić obcasy, a wysoka nei za bardzo.

Gość podszyw podszywowaty
nie napisalas ze to "WEDŁUG CIEBIE" pqarst - tez faceta o wzroscie 180 nie uwazam za przerosnietego, jednak podalem taki przyklad. nie ma idealnego wzrostu dla faceta i kobiety. sam mam 179 a za przerosnietego sie nie uwazam

Gość malla_gadulla
akurat ja mam długie palce u dłoni.. sporo osób się dziwi i mówi, że jak mam takie długie palce, to jeszcze pewnie urosnę sporo, ale cos nie chce mi się w to wierzyc..

Gość Front Wyzwolenia
Verdens - ejjj, uważasz, że niskie kobiety to tylko grubaski pozbawione szyi, z precelkami zamiast palców i krótkimi nogami? Ejj, a słyszałeś o czymś takim jak PROPORCJA? Jeśli nawet dziewczyna jest niska, a proporcjonalnie zbudowana, to jest przy tym zgrabna! Ma proporcjonalnie długie nogi, długie szczupłe palce i oczywiście długą szyję też może mieć!

Gość huhuhuhu
poza tym przyjmuje się, że: >165 - niski wzrost 165 - 172 - sredni wzrost 172< - wysoki wzrost to się tyczy tylko kobiet oczywiście

Gość VerdensEnde
malla_gadulla - jak ejstes nastolatką, to na pewno urośniesz jeszcze.. ale wiesz, długie palce u dłoni a reszta wszystko krótkie raczej nie jest fajne ;) Jak masz długie palce to może powinnaś grać na jakimś instrumencie?

Gość malla_gadulla
przez te dwa lata? dużo, to ja na pewno nie urosnę. a do instrumentów, to ja nie mam cierpliwosci. jestem zbyt porywczą osobą ;)

Dlaczego wysoka kobieta nie może nosić wysokich obcasów? Znam kobietę , która ma z 180 a i tak nosi wysokie obcasy i mi się to bardzo podoba , sama mogłabym być jej wzrostu. Dla każdego idealny wzrost jest inny , ktoś lubi malutkie dziewczyny , ktoś inny wysooookie. A Ty Verdens na czymś grasz?

Gość malla_gadulla
a długie palce w oczy się nie rzucają ;) aż do kolan, to ich nie mam :P

Gość VerdensEnde
Front - jestem ONA. Długość tułowia u ludzi jest zwykle podobna. O wysokości decyduje właśnie długość nóg i szyji. Moja kuzynka ma 163, ja 176. Różnica między naszą długością od ramion do bioder to 4 cm. ( mierzyłyśmy się jako nastolatki ;) )

Gość VerdensEnde
ja graŁAM. na gitarze, taki standard.

Gość mona234
A ja mam 157cm.wzrostu,mój facet 188 i wszystko ok.!

Gość aeronka
a mnie juz ostatnio wnerwiaja te male zakompleksione kobiety, ktore caly czas tylko pisza ze faceci wola niskie, i najlepszy wzrost to 160 czy cos takiego, a jak ma 170 to juz zyrafa hahaha! prawda jest taka, że każdy facet obejrzy sie za wysoka i dlugonoga dziewczyna, a za mala rzadko ktory

moja kumpela ma 158cm. jej facet tylko 210cm...zyja i sa szczesliwi;)i mja w d..e gadanie innych.wrednych i zwistnych capow!!

Gość zxxXZXX
158 niska jestes ;/ wole 170+cm laski

Gość Czaki Lal
faceci nie wola niskich, wolimy dlugie nozki :) kobieta powinna miec od 167cm do 175 + :)

Gość Sroczas
e tam obcasy, zdejmie i co ma z nog? krotkie ;] a długich nie trzeba przedlurzac butami.

Gość histarka
tesco dla ciebie dla rodziny a co pociaga facetów jesli sie oglądają?

Gość spytaj ich o to
amm 157 a faceci się za mną oglądają i trąbią samochodami, jak ide dlaczego? śmieja się ze mnie, bo taka niska jestem? nie sądzę :o a ja chcę być wyższa!!!!! i nie ma na to szans. bo mam prawie 30 lat (i 8 letnia córkę sięgającą mi do ramienia...)

ale jestescie zakompleksione hahaha ja mam 155 wzrostu 50 kg wagi i duze cycki :D i goscie sie za mna ogladaja L) mialam chłopaka ktory miał 185 :) i wcale nie narzekałam:) z mojego wzrostu robie atut :)

Gość spytaj ich o to
eee, chciałabym być wyższa, ale żeby to kompleks był.. az tak to nie.

Jeśli byłabys facetem i miała te 158cm to byś miała się czym martwić ale tak?? Ja tez jestem malutka:)