Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misska

kolczyk w biodrze

Polecane posty

no właśnie są tak naturalne i powszechne że aż pospolite. a moja dziewczyna ma być wyjątkowa, i nie ma dziurek w uszach i tym się różni od 18 milionów Polek :)❤️

bo mi sie podobaja kolczyki na ciele" nie kwestionuję tego :) ale czy te dwa pryszcze na tym foto to ten kolczyk którym chcesz sie oszpecić ?

Gość misska
a czemu masz blizne?ja miałam kolczyk kilka dni ale zadnej blizny nie mam ..i nawet nie mam sladu po przekuciu

Gość nie do wiaryyyy
a co po wiecie o kolczyku napiecie warto?

Gość
Fakt - wygląda to jak pryszcze lub brodawki :) niespecjalne, naprawdę...

Gość misska
nawet na piecie nie da sie zrobic..to w jaki sposob chcesz miec tam kolczyka

a co po wiecie o kolczyku napiecie warto?" myslę ze jest o niebo lepszym wyjsciem niz kolczyk w biodrze :D kolczyk na pięcie świetnie będzie działał na wszystkie receptory które umieszczone sa w tym miejscu a co za tym idzie bardzo usprwani umysł posiadacza owego kolczyka :P

Mam bliznę ponieważ bardzo źle mi się goiło, poza tym było wielokrotnie podrażniane.

Gość 000000001
hehehe...ciekawe jjak sobie yborazacie miec kolczyka na piecie...

Gość misska
depache-jest temat o kolczyku w biodrze....

zexy i może tak :) bo z sexem to raczej nie ma nic wspólnego :P i jeszcze jest ryzyko ze podczas sexu mozna zachaczyc prezerwatywa o jakis ostry kant :P ( kolczyk w wersji innej niz kulka)

to trzeba byc ostroznym... a poza tym.. mialam na mysli SEXY :P ale coz, nie zwracajcie na mnie uwagi, jestem znana z dziwnych fetyszy.

Gość lizaak
Ja mam kolczyka w biodrze i jestem strasznie zadowolona ;- D . , Jak kolczyk jest zrobiony dobrze to wogóle sie o nic nie zaczepia. Poza tym tancze 5 razy w tyg i mi w niczym nie przeszkadza. na treningi przyklejam plaster tylko ;- P . . Wkurza mnie jak ktoś wali teksty typuuu ''zrób sobie na dupie'' albo coś w tym stylu . Ok wyrażajcie własne zdanie,,, że Wam sie nie podoba. Ale takich rzeczy pisać nie musicie, bo to indywidualna sprawa co kto chce sobie zrobic :))).

Gość Kingaa xD
I ja się zgadzam z tym co jest napisane powyżej.;d Uwielbiam kolczyki mam w uszach parę i w nosie, a w tym roku zamierzam zrobić sobie w biodrze.;d i mam wyyyjeebaane na opinie innych .;d Pozdrawiam .;d

Gość hr Rosporek-Walicipski
naucz się emotikonek pisdo kolczykowana :)

Gość Kingaa xD
Przeszkadza Ci coś? Pieeerddoool się.;d

Gość Kingaa xD
A po za tym pizda pisze się przez "z" i pizdy kolczykowanej nie mam dla Twojej zakichanej wiadomości .;d

ja chciałam robić-ale odwidziało mi się po tym jak zrobiłam kolczyk w dekolcie-okrutna blizna. nawet w krcie lekarskiej mam wpisane, bo wyglada to jakbym miala problemy z sercem i mi tam rure wbijali:O

Gość Kingaa xD
heh.; ))

Gość eMDi
Sama mamtu kolczyki po obu stronach ;) Samo przebicie nie boli prawie wogule tylko troche pozniej ;) tylko co do kolczykow nie jestem pewna mam tu industriale ale nie wiem jak to bd sie goic bo dopiero wczoraj je zrobilam ;D miałam kolczyk na mosktu iii jak narazie to tylko płacz zgrzytanie zebów bo blizna została iii nie zaciekawie to wygląda ale piering uzaleznia wiem po sobie ;) pozdro dla odwaznych ;)

Gość cyaaxd
ja miałam kolczyka xd ogólnie wygląda super i wogólee ;dd . ale strasznie sie chaczy przy zakładaniu spodnie ; / masakraa. po zzrobieniu troche bolało jak np wstawałam ale potem juz nie xdd polecam. ale jak ściągniecie to zostaje bliznaa. ja mam do dziś !

Gość ixsunia
Ja zastanawiam sie nad kolczykiem w biodrze bo bardzo mi sie podoba. Mama zamiar iśc do studia i go sb zrobić. ale nie jestem pewna bo boje sie czytając sms typu : Marna szansa że wogóle sie wygoi. jest taka szansa ? P.S. to jest wątek na temat " Jak ktoś ma kolczyka w biodrze to prosze o rade " a nie " Podobam wam sie czy nie "

Gość Loolz
ja mam kolczyka w biodrze i nie przeszkadza mi on , jest idealny chociaż sama go robiłam i nie papra się .