Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wpotrzebie21

do wszystkich kobiet, proszę poradźcie mi

Polecane posty

Gość wpotrzebie21

Proszę o pomoc. Mianowicie mam taki problem..:( Odczuwam pieczenie, swędzenie w okolicy pochwy, jednak nie mam żadnej "dziwnej" wydzieliny, a takie objawy (samego swędzenia) pojawiają się tylko w nocy, przypuszczam, że to jakaś infekcja. Jednak gorsza sprawa to to, że nie mogę współżyć, bo podczas zbliżenia czuję ból w okolicy jakby punktu G, nie potrafię tego wytłumaczyć, wcześniej tego nie miałam i nie wiem co to jest:(( czy to związane z tym swędzeniem?? jednak ból i swędzenie odczuwam w innych miejscach, czy którejś z Was też się przytafiło coś takiego?? boję się ze juz do końca tak będę miała:((

idź do lekarza ja miałam zapalenie a nie miałam żadnych objawów - 0 upławów, 0 swędzenia, 0 dziwnego zapachu, nic mnie nie piekło a lekarz pomoże :) może to nic szkodliwego :) a może masz uczulenie na mydło do higieny intymnej? ja tak mam np. na zapachowe

Gość defdesfvg
Idź do lekarza. Ja mialam tak , ze przy stosunku bardzo piekło, a po jeszcze gorzej i swedziało. To była infekcja. Ja musialam brac tabletki przez tydzień, a moj partner jednorazowo 2 musial wziasc.

Gość wpotrzebie21
pójdę, ale przy stosunku mnie nie piecze, nie swędzi a strasznie boli:(:(

Gość wpotrzebie21
i tego się boję:( że lekarstwa na to nie ma:((

Gość 7daria8
mialam to samo,dostalam globulki dopochwowe i masc dla partnera...ale musisz isc do lekarza,bo samo nie przejdzie

Gość wpotrzebie21
a co to było???infekcja??zapalenie???

no masz infekcje jakas..idz do lekarza na forum nikt ci nie powie co to jest. Mozesz tez kupic globulki dopochwowe z propolisu...one sa na stany grzybiczne pochwy ale to nie zalatwi sprawy jesli nie wiesz co to jest

Gość Znasz takich ludzi
jak lekarze ? Na forum pytasz ? Marsz do lekarza i to już !

Gość 7daria8
u mnie to bylo grzybicze zapalenie pochwy,takie,ktore przechodzi 75% kobiet przynajmniej raz w zyciu...objawy nieprzyjemne,leczenie bardzo proste...nie martw sie,bedzie dobrze :)