Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iloveshopping

mam pytanie w sprawie torebek LV,DG...itd.

Polecane posty

Gość iloveshopping

Dziewczyny mam do was pytanie otóż mam możliwość zakupu najnowszych wzorów torebek tj. Lv ,D&G,Miu miu,Versace ...jak myślicie w Polsce jest na to popyt,może same chciałybyście kupić takie torebki?ceny zaczynałaby się od 200 zł w zwyż?bardzo potrzebne są mi wasze opinie,co o tym sądzicie?pozdrawiam wszystkie zakupoholiczki;)buziaki dla was za wszystkie wasze odpowiedzi

Gość iloveshopping
nikt sie nie wypowie na forum na ten temat ;/prosze napiszcie co o tym sadzicie?

Gość efwfe2
sadze ze takie podrobki na bazarku moze i sprzedasz:P

Gość iloveshopping
ale tu nie chodzi o jakis kicz,widzialam kilka razy torebke kupiona gdzies na bazarze w Polsce podrobke Lv lub innego projektanta i powiem szczerze,ze porazka wykonanie,material z ktorego byla wykonana itd...Moje torebki roznia sie tylko tym od oryginalu,ze nie posiadaja karty stwierdzajacej oryginalnosc i nie sa wykonane ze super prawdziwej miękkiej skórki ale wszystkie inne rzeczy są identyczne;))no i cena nie trzeba wydawac fortuny zeby modnie wyglad,poczuc sie jak prawdziwa gwiazda;)

Gość mówmy mało lecz konkretnie
wsadz se gdzies takie podróby. jakbys miala metki i paragon to moze bym głębiej sie nad tym zastanowiła