Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekoladowa pani

uwielbam czekoladę!!!

Polecane posty

Gość czekoladowa pani

uwielbiam czekoladę i nie wiem jak wyjść z tego nałogu:) najchętniej jadłabym ją codziennie:) niestety tuczy:/ Są jeszcze jakieś uzależnione?:)

Gość uwielbiana przez komaary
uwielbiaam czekoladę, pastę czekoladową, cukierki czekoladowe i wszystko co z nią związane ! ;] ale mnie czekolada nie tuczyy ;p na szczescie

Gość Zaciekawionaona30
Ja. Mam na imię anna i jestem czekoladoholiczką... A tak na poważnie to musisz na jakiś czas odstawić czekoladę i inne słodycze zupełnie. U mnie zdało egzamin. Nie chodzi o niejedzenie jej wcale już nigdy,tylko o to,żeby ograniczyć jej spożywanie. Więc trzeba zrobić sobie post czekoladowy i słodyczowy ogólnie,żeby insulina wróciła do normy. A poza tym jak chcesz ograniczyć jedzenie czekolady,to ogranicz ilość posiadanej czekolady w domu. Ja staram się jej po prostu nie kupować. Jak jej nie kupię,to jej nie zjem,prawda?;)miłego wieczoru życzę:)

biała to żadna czekolada, to jakaś margaryna... ja kiedyś byłam uzalezniona od czekolady i coli juz nei jestem, ale uwielbiam oczywiście jedno i drugie, tylko bardzo muszę sie pilnować, żeby znowu nie wpaść...

Gość Zaciekawionaona30
A propos-moja ulubiona to mleczna z nadzieniem kawa z łiski z firmy bałtyk:)

Gość Zaciekawionaona30
I bakaliowa milka. A w ogóle alpen gold ostatnio wypuścił jakąś z marakują i drugą-z zieloną herbatą-mi smakują:)

Gość mdli mnie na widok Szyca
nie znoszę ani czekolady ani coli. uwielbiam Hity waniliowe ❤️

nadzienie z zielonej herbaty ? ciekawe czy zrobią kiedyś czekoladę z nadzieniem o smaku kiełbasy :D

Gość ciekawska999
biała mniam :D albo wisniowa i malinowa mmmmm :D malina ale i tak najlepsze są kinderki :D:D

tzn.lubię czekoladę ale nie szaleje za nią ogólnie to lubię słodyczę trochę poręciłam sorki ale u mnie bóża i leje niestety :-(

Gość mimi hito
ja dawniej bylam uzalezniona od wszystkich slodyczy, dziennie tabliczka czekolady i inne batony. nie wiem co mi sie stalo ale juz od 2 lat nie moge na to patrzec. jak mam zjesc cos slodkiego to mi niedobrze. nigdy nie robie tego z wlasnej woli tylko np. jak sa czyjes urodziny i trzeba zjesc kawalek tortu.

Gość czekoladowa pani
właśnie pożarłam bakaliową Wedla!!!:) Oczywiście nie jem jej codziennie:) i racja jak nie kupie to nie zjem banalnie proste ale działa;) Któraś wspomniała o coli to moje drugie uzależnienie!!! zaraz po czekoladzie:) ale często powstrzymuje sie i kupuje wode:/ mniam pycha:/ Mam zamiar niebawem zrobić czekoladę z ryżem preparowanym mmm:) Przepis na czekoladę: http://smaker.pl/przepisy/wszystkie/przepis/blok-czekoladowy,23859

ja terz uwielbiam ale milkę caramel a dzisiaj alpena a na jutro mam golden nuts

Widzę, że nie tylko ja jestem tu \"uzależniona\" od słodyczy:) Ja pochłaniamprawie każdy rodzaj czekolady (oprócz gorzkiej, deserowej i migdałowej) reszta zawsze!:)

a ja gorzką też lubię, taką do 80% białej nie trawię tylko, ale nie uważam jej za czekoladę milka jest za słodka, czuję w niej cukier baron jest ok wedel też najbardziej pasuje mi nestle z orzechami ale zjem każdą ;)

Mmm... od tego czytania aż mi się jeść zachciało, ale dziś piję już tylko wodę:p

jetsem uzalezniona od czekolady.. na szczeście nic mnie nie tuczy.. i nie mma zamiaru tego zmieniac... kocham to i tyle... a czekolada biała to nie czekolada ze względu na mała ilosć masła kakaowego...i tyle co mam na ten temat do powiedzenia

A właśnie, że nie:P Deserowa jest trochę \"słodsza\" od gorzkiej... A dowodów szukajcie na stronie wedla oni mają te i te :)