Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mleczna kraina

Co to jest ten sexapil? I dlaczego niektóre kobiety go nie posiadają

Polecane posty

Gość mleczna kraina

Ja nie mam. Coz tego, że mam ładną figurę. Moja kolezanka z pracy ma krzywe nogi i nadwagę ale jakie powodzenie. Dosłownie bawi sie facetami. Goście normalnie traca dla niej głowę. Potrafi rozkochać kazdego, no prawie kazdego. Ona doskonale z tego zdaje sobie sprawę i ma niezły z tego ubaw. Ostatnio jakiś facet przez nią rozszedł się z dziewczyną, tak mu zawróciła w głowie.

Gość give in to me
Z tym trzeba sie urodzic.

Gość mleczna kraina
Ale co to jest ten seksapil?

Seksapil... to nasza broń kobieca... lalala... :P Co to jest? Tego sie nie da zdefiniować... to coś co nas wyróżnia... gest, ruch, spojrzenie...

Gość facet co lubi ...
Jak śpiewał jeden pan ... Seksapil to nasza broń kobieca :classic_cool:

Gość facet co lubi ...
Seksapil to to co was podnieca oh ah wdzięk krzyk ... coś w ten deseń :)

Gość taki jeden wredziol
Kobiecy seksapil to przede wszystkim specyficzne cechy urody. Mimika, zmysłowy wyraz twarzy, rozszerzone źrenice, świecące mocno oczy, wilgotne usta, tembr głosu. Zachowanie również może emanować seksem i wcale nie chodzi tu o wyzywające miny i gesty.

Gość facet co lubi ...
uroda to nie to , chodzi o pewien typ zachowania

Gość mleczna kraina
Czy specyficzna atmosfera, którą tworzymy wokoł siebie? Jak się tego nauczyć?

Gość facet co lubi ...
Najlepiej robią to ładne kobiety gdyż codziennie obcują z facetami i wykształca się to u nich automatycznie . Wystarczy poobserwować dowolnie wybraną atrakcyjną kobietę w towarzystwie mężczyzny . Najważniejszy jest uśmiech.

Gość mleczna kraina
Ale moja kolezanka wcale nie jest atrakcyjna,ma krzywe nogi i nadwagę. Więc to chyba nie to. Ja nosze rozmair 36 i nic a ona 40 i ma napęczki adoratorów.

cos jest w tym, co piszesz. Ja zanim się odchudziłam nosiłam rozmiar 42, a mimo to wielu było takich, którzy zwracali na mnie uwagę. Moim zdaniem sexappeal to przede wszystkim swiadomosc wlasnej kobiecości

Gość przecietnej urody
Witam,jestem kobietą o przeciętnej urodzie,jednak jak to mawiaja moje koleżanki wciąż mam kółko adoratorów.Myślę,że,mi.innymi kobiety z sex apelem uwielbiają sex i to po prostu od nich emanuje,wydają zapach,który mężczyżni wyczuwają

seksapil to napis na czole, którzy widzą tylko mężczyźni, brzmi on: "dam prędko" :) ale żeby całe zycie spędzić z taką? odpowiedź retoryczna :D

Gość myszaaaaaaaa
bo rozmiar 40 to nie nadwaga (chyba, ze jest bardzo niska), ale prawdopodobnie jest tylko ładnie zaokrąglona (no chyba, że ma figurę jabłka). Ale jeśli jest jak mówisz to pewnie ma duży biust i szerokie biodra, a 40stka to jeszcze nie jest duży rozmiar. Natomiast 36 zależnie od budowy może być bardzo seksowne, lub bardzo chłopięce, za chude (bez urazy). To raz. Dwa - wdzięk, styl, szarm i szyk, jak w piosence :) Uśmiech, zalotne spojrzenia, głos, gracja, sposób poruszania się, emanowanie subtelnością, ale jednocześnie pewnością siebie. i nie zgadzam się, wg mnie można się tego nauczyć. Uwierz w siebie, poczytaj o tym, jak zachowują się damy, może poćwicz balet (choćby tak sama, z książki - żeby rozwinąć płynne ruchy pełne gracji), zapisz się na tańce, najlepiej salsę czy rumbę :)

Gość świadomość wyboru górą
Seksapil to nie napis na czole, tylko poczucie bycia kobietą, radość bycia kobietą i umiejętna ekspresja kobiecości:):):

Ale to już jest problem osób z tym punktem widzenia, a nie kobiety która ma seksapil. Takie stereotypy są przyczyną twierdzeń, że np ubierając się kobieco proszą się o gwałt, a to już bzdura dęta;)

Dodam jeszcze tylko, że dbać o siebie należy głównie dla siebie i nie musi się to wcale pokrywać z wizerunkiem kobiety promowanym w mediach.

ubierając się tak, że więcej się odkrywa niż zakrywa to jest proszenie o gwałt. tak samo jak wyjście z plikiem studolarówek w dłoni, i machanie tą dłonią do biednych osób to proszenie o kradzież.

Kobieta ma prawo do ekspresji swej płci i nietykalności cielesnej. Gwałtów najczęściej dokonują osoby znane poszkodowanej, czasami nawet chłopak na randce.

Gość to jest pewność siebie i
świadomość swojej kobiecości i jej oddziaływania na mężczyzn. Czyli nic takiego - każda to ma, trzeba tylko umieć to wyzwolić :-)

Gość piast92
Perfumy z feromonami Każdej z nas brakuje czasem odwagi w relacjach damsko-męskich. Bywa, że czujemy się zbyt mało atrakcyjne, by rozpocząć rozmowę z interesująca nas osobą. Na atrakcyjność wpływa nie tylko nasz wygląd, ale w głównej mierze jest to „to coś, nasz wewnętrzny magnetyzm... Jeśli chciałabyś swobodnie zawierać nowe znajomości, ale nieco brak Ci pewności siebie możesz to zmienić już dziś! http://www.feromarket.com/aff/przeme k921

Gość GrimReaper
Kobieca broń hahaha!