Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ASEQE

PROBLEM Z MAMA

Polecane posty

Gość ASEQE

witam, mam taki problem..mam 21 lat, ucze sie dziennie wiec jestem na calkowitym utrzymanu rodzicow. Oboje pracuja i dobrze zarabiaja. Chcialam teraz wyjechac ze znajomymi nad morze a mama mi wyskoczyla ze nie ma kasy, ze nie bede sie szlajac nie wiadomo z kim...tak jest co roku...o co jej kaman??

Gość ANO O TO BIEGA
ŻE MAMA CIE UTRZYMUJE, ALE CHCE NAUCZYĆ CIE SAMODZIELNOŚCI W TWOIM JUŻ WIEKU. JESLI CHCESZ SOBIE DOGADZAĆ TO ZARÓB SAMA :)

Gość ojejeje
postaw się i powiedz że jak się pieniądze nie znajdą to ich wyrzucisz z domu, co Ci tacy będą warunki stawiać

Gość ASEQE
ja powaznie mam problem.....

Gość ojejeje
głupie pytanie więc i głupia moja odpowiedź

Gość ojejeje
sorry ale co to za problem, ja też jestem na utrzymaniu rodziców, właśnie skończyłam studia, jak pieniędzy nie maiłam to nie jeździłam na wojaże, później dostawałam stypendium i mogłam sobie na wyjazd w wakacje pozwolić... do pracy rodacy

Gość ASEQE
u mnie stypendium wynosi 120 zl na semstr

ogarnij sie :o w tym wieku chcesz zeby ci rodzice fundowali wakacje? jak masz teraz wolne to mozesz isc do pracy przeciez. zarobisz sobie na wakacje. moi znajomi, ktorzy dziennie studiuja, to oprocz tego pracuja w weekendy 🖐️

Gość ojejeje
to lipa... wtedy trzeba się za pracą jakąkolwiek rozejrzeć... co ja Ci zresztą będę tłumaczyć, a gdzie to napisali że rodzice mają dorosłym dzieciom sponsorować wakacje...

Gość ASEQE
gdyby bylo tak latwo robote znalezc na wakacje..mieszkam w malym miasteczu. nikt nie chce na tak krotki czas pracownika

Gość ojejeje
no to siedź całe wakacje w domu, ani pieniędzy ani wyjazdu.... nie ma rady

Gość ojejeje
w sumie jest sposób, może jakiś stary sponsor... heh nie wiem dziewczyno jakiej Ty pomocy oczekujesz... na garnuszku rodziców siedzisz... mają ostateczny głos

Gość ASEQE
dzieki za pomoc..

moja kumpela wlasnie pojechala na 2 miechy za granice na owoce. 10 tys przywiezie jak nic.

Gość ojejeje
jakby Ci ktoś zaoferował tu pracę to byłoby za co dziękować, a tak... nie ma za co... zastanów się nad pracą, może co uda Ci się znaleźć... własne pieniądze to duży plus