kiki0909 0 Napisano Lipiec 21, 2009 Wiam. Chciala bym się was poradzic. Ostatni okres dostalam 20 czerwca. Kochalam sie w srodku cyklu bez zabezpieczenia , nie potafie przytoczyc dokladnej daty. Moje cykle zazwyczaj trawa 27 dni .Czy jest prawdopodobienstwo ze jestem w ciazy? Okres powinnam dostac 2 dni temu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OgnistyPocałunek 1 Napisano Lipiec 21, 2009 srodek cyklu czyli plodne albo blisko dni plodnych i na dodatek bez zabezpieczenia...oczywiscie ze mozesz byc w ciazy.zrob bete z krwi lub test i bedziesz wiedziec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiki0909 0 Napisano Lipiec 21, 2009 dziekuje za porady.. Ale zastanawia mnie jedno ... Juz pare razy mialam takie \"oczekiwanie na okres\" ale nie zdazalo się to czesto.. Jednak z drugiej strony...Moglo dojsc do zaplodnienia.. W takim razie czy wynik testu bedzie juz wiarygodny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OgnistyPocałunek 1 Napisano Lipiec 21, 2009 bedzie wiarygodny.najlepiej robic test w dniu spodziewanej miesiaczki i to z rana (pierwsze siku) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
viki19 0 Napisano Lipiec 21, 2009 Hm... Dni płodne zapewne, albo szczyt: owulacja... Nie wygląda to dobrze... mozesz byc w ciazy.. ale zamiast sie zamartwiac zrób test i wszystko sie wyjasni.. Bedzie dobrze. Pozdrawiam..;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach