Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sopot

mam 24 lata Ona 16

Polecane posty

Gość Sopot

Witam. Byłem już w związkach z dziewczynami w swoim wieku, młodszymi o rok czy dwa, oraz starszą o 2 lata. Teraz się wszytko pozmieniało 6-miesiecy temu poznałem dziewczynę o 8 lat młodsza i wszystko tak sie potoczyło,ze prawie od razu stalismy sie parą , jak dotychczas z żadna wczesniejszą nie czulem się tak dobrze jak z Nia, dotychczasowe dziewczyny nie dorastają jej do pięt. Obydwoje jestesmy szczesliwi, jednak patrzac w perspektywie czasu nie wydaje mi sie realne abysmy przetrwali długo mimo,ze obydwoje tego chcemy.Ona jako młoda dziweczyna bardzo sie ze mna związała psychicznie. Sam uwazam ,ze powinieniem jej dac zaczerpnąc młodosci ale ona sobie tego nie wyobraza. Napiszcie jezeli mieliscie juz podobne doswiadczenia oraz co proponowali byscie mi zrobic aby przetrwac z Nią jak najdlużej.

Życzę powodzenia w związku..sama kiedyś mając 16 lat związałam się z 24 latkiem... nasz związek wtedy się nie udał z jego winy mimo,że bardzo mu na nie zależało z niektórymi rzeczami przesadzał mam tu na myśli alkohol. Uważam,że takie związki jak twój mają szansę przetrwać:) Pozdrawiam

Gość dziewczyna lat 24
u nas jest osiem lat roznicy ale 16 i 24 to troszke smiesznie brzmi 24 i 32 to juz predzej wlasnei ja jestem w takim związku od ponad roku niedlugo slub :) w naszym przypadku sie udało no chyba ze ty poczekasz az ona wydorosleje troche

Gość markss
JA mam 26 lat i nigdy nie miałem dziewczyny wiec ci nie pomoge .

Gość daj zdjcecie to ocenimy
jak najbardziej,jak najbardziej.To wcale nie jest tak duzo ;)

Gość kleo99
Zastanow sie co ty wyrabiasz:O Naprawde jestes az tak niedojrzaly emocjonalnie, ze potrafisz dogadac sie jedynie z 16stka? Ja rozumiem, ze wizja seksu z tak mlodziutka dziewczyna(dziewcyzna, nie kobieta) jest dla ciebie podniecajaca, ale opanuj sie:O

Gość kleo99
Dokladnie. 8 lat roznicy w momencie kiedy kobieta jest juz dojrzala i doroska to pikus, ale nie kiedy dziecko ledwo gimnazjum skonczylo:O

Gość zaciekawiona8787
ja miałam faceta o 5 lat straszego poznałam fgo jak miałam 16 on 21 spierdolił mi cała młodośc,tak sie uzalezniłam od niego ze nawte zycia sobie nie wyobrażałam jesli nie daj boze wam nie wyjdzie ,albo ona sie sie znudzi nie pobzira sie po tym,bo jak mówiłes przywiązała sie psychicznie ja tez tak miałam,on był cąłym siwatem i przez to w ogóle tak sie odizolowałam od swiata ze inni faceci dla mnie nie istnieją;./

Gość dziewczyna lat 24
no wlasnie, ale sprobowac zawsze mozna :) albo najwyzej ustalcie ze spotkacie sie za kilka lat np. 4 i zaczniecie od początku :)

Gość cudowna_wenus1111
mam 18 za 4 dni:) od 2 lat jestem z chłopakiem 5 lat starszym.. poznalismy sie kiedt mialam okolo 16 .. byl to kropny okres.. na poczatku fajnie fajnie.. a potem chcilam sie wyszalec, dalej chce(wczesciej- inni chłopcy , imprezy.. poczatki chodzenia do klubów).. ale poszlismy na kompromisy.. inaczej by to nie wyszlo ja z wiekiem tez duz0 zrozumialam. Niedlugo się zareczamy i jest cudownie :) mialam chlopka majac 14,15 lat ale to bylo 3miesiace i 6miesiecy.. nie dalabym rady zwiazac z kims na dluzej w tym wieku. Majac te 16 lat i poznając mojego żalowalam ze nie jestem starsza.. bo chcę się z kims byc, juz na zawsze, a wie się ze nie moze. Ale musisz byc wyrozumiały,choc moje zdanie jest takie , że musialbys jej dać kilka lat.. 2,3 lata jeszcze

Gość kleo99
Widac, ze facet ucieka przed dorosloscia. Wiadomo, ze od 25 latka wymaga sie odpowiedzialnosci, oczekuje sie, ze bedzie mial dobra prace, ze bedzie ambitny. 16stka podnieca sie samym faktem, ze facet jest niby taki dojrzaly(w jej oczach, bo tak naprawde to niedojrzaly dzieciak), wystarczy ze sie usmiechnie i powie "kocham cie ksiezniczko", a ona jest cala w skowronkach. Facet zabierze jej mlodosc, ale to skonczony egoista, wiec co go to obchodzi:O

Gość cudowna_wenus1111
zaciekawiona8787 Tak też się zdarza .. inni kolesie na bok, kolezanki na bok.. a on starszy to do pracy i "gęby" nie ma do kogo otworzyć.. nie pozbawiaj jej mlodosci, a jesli nie chcesz tego z robic i byc z nia to duużo przed tobą i wytrwałości i życzę

Gość cudowna_wenus1111
aaa no i majac to 18 lat 23 lata to jest w sam raz, nie wyobrazam jakbym miałabyć z jeszcze starszym mezczyzną. Byłoby to dziwne odbierane tzn teraz, w przyszłości nie..

Gość gość
Moim zdaniem to spoko , nie przejmuj się opiniami innych jeżeli ją bardzo mocno kochasz . Ja tez mam 16 i chłopaka, który ma 24. Mam gdzieś opinie innych ;)