Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tullliii Tullliii

Przyjdziesz do mnie jeszcze na kolanach - jego słowa

Polecane posty

Gość tullliii Tullliii

Chłopak jak sie pokłócilismy powiedział do mnie, ze przyjde jeszcze do niego na kolanach, ale będzie już za późno, nie wiem wogole czy po takich słowach jest sens walczenia o Nasz związek

Gość inteligientki inaczej
jak juz za pozno to po co se kolana zdzierac

Gość niezłego masz chłopa

mój ex kiedys (jak mu kazałam spierdalać) powiedział że jeszcze za nim zatęsknię i będę błagać żeby wrócił, żałosny był :) 6 lat i ajakoś nie błagałam ;)

Gość tullliii Tullliii
Czyli radzicie olać Frajera :-)? tak jest dosyc przystojny laski za nim biegają, więc ma chyba dosyc wysokie mniemanie o sobie...

Gość Załamana zdołowana
Olej puki jeszcze nie jest za późno...

Gość tullliii Tullliii
ehhh i kolejna pomyłka... tyle miesięcy życia zmarnowane... a jeszcze dodał, ze znajdzie sobie w tym tyg nastolatkę co mu dogodzi bo przezemnie obumarły jego fantaazje erotyczne...

Gość valkiria74
franka to ty?nie mam juz gg i niemoge cie odnzlezc:)pamietasz Agnieszkę?pomoglas mi w wyborze lekarstwa jak to ty jestes a jak nie to sorki:)

Gość Załamana zdołowana
No pomyłka... przepraszam

Gość tullliii Tullliii
ja myślałam, że to dojrzały facet chciałam z nim rodzine zakładać, a on wypala, ze nastolatkę sobie znajdzie, FACECI SĄ BEZNADZIEJNI

Gość Załamana zdołowana
Zgadzam się, że faceci są beznadziejni. Ja z takim beznadziejnym zmarnowałam 6 lat życia

Gość tullliii Tullliii
Zaczęło sie od głupot, najpierw chodził zabormuszony bo za mało seksu oralnego, że ja go niby nie zaspokajam... tak mnie tym nabormuszeniem wkurzał, ze sama stałam sie opryskliwa, troche na wyjezdzie wypilismy i wtedy poszło z górku, każdy kazdemu zaczął wygarnywać wszystko... mnóstwo gorzkich słów padło, w tym, on sie pyta czy to koniec, ja odp ze koniec, i on wtedy, ze jeszcze na kolanach(...)

mnóstwo gorzkich słów padło, w tym, on sie pyta czy to koniec, ja odp ze koniec, i on wtedy, ze jeszcze na kolanach(...) ...i ja wtedy pedem na kafe, moze ktos tak mial??!!

Co za bufon 😡 Ciesz się, że juz nie jesteście razem. Niech sobie znajdzie taka, która bedzie go zaspakajać :O Nic nie stracilaś, naprawde, to zapatrzony w siebie gówniarz 😡

Gość tullliii Tullliii
oj, po to jest Kaffe żeby się wygadać :-) większość moich znajomych pracuje, ma rodziny i trudno na tyg się z kimś spotkać i pogadać, a tu zawsze mnóstwo osób, w większości bardzo sympatycznych i pomocnych :-)

Jakas nowomowa :D \"zabormuszony\", \"poszło z górku\" (jestes z kresów wschodnich ? :P ), \"wygarnywać\" :D:D Ale facet miał racje - skoro nie chcesz obciągać, to co to za związek... Przyjdziesz na kolanach, bo tak sie prawidłowo loda robi :P

czasami mowi sie rozne rzeczy pod wplywem zlosci, zlych emocji a pozniej sie tego zaluje ja mysle ze on moze jeszcze sam sie odezwie i pzyjdzie na kolanach

Gość tullliii Tullliii
komiczne nie czepiaj się :-P zebys wiedział, że jestem z kresów wschodnich :-)

Tak, można mówić wiele podczas burzy emocji, ale wszystko ma swoje granice :P Nie warto zdzierać kolan! :classic_cool:🖐️

"Co za bufon Ciesz się, że juz nie jesteście razem. Niech sobie znajdzie taka, która bedzie go zaspakajać Nic nie stracilaś, naprawde, to zapatrzony w siebie gówniarz" odwrócmy sytuacje... mianowicie facet żali sie na kafe, ze kobieta sie na niego wsciekała, bo jej nie zaspakaja w łózku :D Co by usłyszał.... Że jest nieudacznikiem, że jest zerem... ba, w ogole nie zasługuje na miano faceta i dziewczyna oczwiscie miala racje :D

"zebys wiedział, że jestem z kresów wschodnich" nu wot dziewoczka, na koljanka i dawaj w paszczu :P

Gość tullliii Tullliii
komiczne nie ekscytuj się żartowałam :-P

komiczne- oczywiscie ze tak :D ;) Mozna byc niezaspokojonym w tych swerach, ale mozna też pzrekazac to w inny sposób :P A tak biedakowi obumarły jego fantazje erotyczne i musi szukac sobie nastolatki, byleby nie ponizej 16 roku życia ;) I jak nazawać takiego faceta? Chyba nie dojrzałym mężczyzna?

Nie ekscytuje sie, po prostu daje Ci rady jak masz postepowac, by Twe kolejne zwiazki nie konczyly z powodu zbyt malej ilosci penetracji oralnych, ktorym dajesz sie poddawac :P